Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

am vazut gata facute cu 9 euro nu 42 ca la lzparts,iar eu unu mi-as face singur caci o rola de 2 metri costa 7 euro in orice culoare. Trebuie sa fie si Romania ca nu o fi o bijuterie de la Swarovski

Editat de bmcpst
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

pe siteurile romanesti, din pacate nu te pot ajuta.....

daca vrei linkuri din afara, e ok, iti pot da suficiente.....

tu ai intrebat intial de LZParts care e tot din afara, iar eu ti-am dat alternative mai ieftine tot de afara

Link spre post

parerea mea , cred ca tactica asta cu apa si sampon pare mai rudimentara doar pentru folie de stalpi. Daca ar fi sa fie la geamuri unde intr-adevar este curbat, da. Atunci dai cu solutie , pui folia pe exteriorul geamlui , foloseti feonul cu aer cald, mulezi pefect pe geam, scoti cutele, folia ramane exact dupa configuratia geamului, iei folia si apoi o lipesti pe interorul geamului evident dupa ce ai dat iar cu solutie. Scoti cutele cu spatula de plastic si la reverede. O explicatie in cateva cuvinte, Dar la stalpuri eu unu as face un sablon cu hartie mai groasa, unde poti pune de exemplu cateva puncte de banda dublu adeziva sa stea fixa pana faci sablonul, o cutezi dupa forma stalpului. eventua desenat pe sablon cam pe unde vrei sa tai. Apoi pe o masa dreapta tai folia dupa sablon. Cred ca e mai simplu din punctul meu de vedere

Editat de bmcpst
Link spre post

Am vobit cu cei de la lzparts si ale lor sunt decupate mai mici. Adica ramane un contur in jurul lor - cu vopseaua masinii.

Am gasit pe olx niste baieti ( din pitesti) care vad ca le au gata taiate si cel putin din poze par " acoperitoare". Ma mai gandesc

Link spre post

Am vobit cu cei de la lzparts si ale lor sunt decupate mai mici. Adica ramane un contur in jurul lor - cu vopseaua masinii.

Am gasit pe olx niste baieti ( din pitesti) care vad ca le au gata taiate si cel putin din poze par " acoperitoare". Ma mai gandesc

Dupa cum spuneam in postul #10 eu am incercat cu ele gata taiate si nu am reusit sa le pun exact si se vedea destul de nasol.

Recomand o bucata mai mare si dupa aplicare se taie dupa contur.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...