Sari la conținut

Dacia DUSTER 1.5dci 90LE 4x2

Postări Recomandate

Chiar daca inca nu am terminat "treaba" cu inmatriculatul, fac o scurta prezentare la "albinosul" meu... astazi am depasit 1000 km in bord si... cam 12 zile de "plimbari", daca bine imi amintesc...

Dupa cum bine am amintit in alt topic, este un Duster Cool 1.5dci, 90LE, 4x2, aaaallllllbbb :yes: ...

Ca si dotari, avem in plus fata de cele de baza: Aer Conditionat, ESP, bancheta sofer reglabila pe inaltime, bancheta spate rabatabila, geamuri electrice fata, radio/cd cu mp3 si bluetooth(microfon etc.), apropo, telefonul pe care il detin, un dualsim CATB25 merge foarte bine cu sistemul masinii...

Pe langa astea, i-am cumparat ceva presuri de cauciuc, cele primite de la reprezentanta nu m-au multumit, i-am mai pus aparatori de noroi, o tavita pentru portbagaj si.. deflectoarele de vant... cam asta e ceea ce mi-am propus pentru masina asta deocamdata... aaa si zilele care urmeaza voi pune folii pe spate...

Parere despre masina: ca prima impresie generala, sunt placut impresionat de masina. A iesit o treaba buna de pe mana romanilor nostri. Felicitari Dacia. Nu vreau sa fiu subiectiv, deoarece prima mea masina, sau, masina principala a familiei este una cu motor de 3.0l, de 272 cp, iar eu fan BMW, sa ajung la vreo comparatie... nu vreau sa iasa asa ceva... revenind, motorizarea, este una decenta... eu fiind foarte multumit de 1.5dci'ul Renault'ului... am avut un Clio, pe care l-am vandut inainte sa cumpar acest Duster, un Clio 1.5dci pe care l-am dus fara nici cea mai mica problema pana la 216000 km... nici o problema tehnica... voi ramane fan diesel o perioada buna buna de timp :P... ehh... si tata are un Logan pickup cu 90000 km 1.5dci... merge brici, folosit in conditii de "lucru"... ca sa intlegeti legatura mea cu 1.5dci'ul... Masina, in general isi merita banii, nu cred ca are vreo concurenta la acest raport calitate/pret si... nu pot sa spun decat FELICITARI DACIA! Asta nu inseamna ca nu mai incape... mai este loc de muuulllt bine....

Ca si o concluzie, masina asta ar merita un 1.9dci pentru "a scoate tot ce e mai bun din ea"... si nu vreau sa intelegeti prin asta "viteza", ci mai degraba cuplu... pentru cel 4x2 e suficient varianta de 110 cp zic eu(nu ca ar strica ceva mai tare, totdeauna este loc de mai bine)... insa la 4x4, ca diesel ar merita un 1.9... parere personala, din experienta... la benzinare nu ma bag. Iar pentru cei care se tem de diesel, din experienta, daca il intretii cum trebuie, ulei de calitate, revizii la timp, motorina premium, nu prea ai de ce sa te temi...

Cateva poze...

IMG_3097_zpsa87ef404.jpg

IMG_3089_zps83316c16.jpg

IMG_3088_zps01ee1b5f.jpg

IMG_3087_zps17f23361.jpg

IMG_3091_zps639b5def.jpg

Sanatate si numai bine de la Satu Mare...

PS Trebuie tratat ca pe o parere personala... eventualele greseli trebuie iertate, este cam tarziu... :thumbsup:

• Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari!!! Sa o stapanesti sanatos! Pe viitor poate ii faci si barile in culoarea caroserie, ii schimba total aspectul, in rest...jos plaria :), ai bifat toate optiunile necesare. Si mie imi place la nebunie cum ii sta Dusterului pe alb, daca mi l-as fi luat de nou tot alb era, aproape ca imi vine sa il fac alb pe al meu, dar nu se merita investitia...

Link spre post

Sa-l stapanesti sanatos, si, ca o recomandare (deoarece am vazut ca vrei sa pui folii pe spate), pune folii si pe fata. Chiar si cele cu opacitate mica au filtru UV si te mai protejeaza cat de cat de soare vara.

• Like 1
Link spre post

Salutare si felicitari pentru masinuta.

Arata foarte bine. Tind sa fiu de acord cu colegul fnicolau. Eu mi-am pus folie pe geamurile spate si complet lateral, iar schimbarea a fost uriasa.

Link spre post

Multumesc tuturor. Cat despre folii pe geamurile laterale fata, nu am fost niciodata pentru... dar niciodata nu se stie... vopsirea barilor in culoarea caroseriei iarasi este o treaba interesanta... insa pentru moment ma opresc la folii si vedem daca mai apare ceva pe parcurs... trebuie sa incep proiectul la casa, deci "albinosul" va sta pe lista de asteptare... :-D

Culoarea alba am ales-o pentru ca am o atractie fata de culoarea alba de vreo 2-3 ani incoace... da chiar arata bine... peste alb la Duster zic ca e acea culoare de maslina(verdele respectiv)... este singura pe care as alege-o in afara de alb... chiar am vazut unul la reprezentanta. Mi-a ramas in minte...

Sanatosi sa fim ca celelalte le vom face toate!

• Like 2
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...