Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 466
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster diesel 4x4 - 15000 eur Sufa rezistenta - 20 eur Mirosul de cauciuc ars de dimineata dupa ce ai scos o masina din sant - de nepretuit!   S-a intamplat pe serpentina spre Predeal ieri dimine

Salutare,   Baieti, cred ca una dintre cele mai frumoase poze de grup.....ce mai o intalnire superba, camarazi adevarati, atmosfera placuta. De la stanga la dreapta, au evoluat titulari in echipa d

In sfarsit am reusit sa evadez cateva ore de pe asfalt sa-mi incerc noile upgrade-uri, pe teren. Diferenta de +6 cm la garda merita toti banii si toata osteneala cu modificarile. Masina trece fara emo

Posted Images

Dragi dusteristi mureseni. A ca trecut ceva vreme de cand nu ne-am intalnit in formula extinsa motiv pentru care propun ziua de maine, joi, ora 19 la locul stiut.

In program: discutii despre IND 7, vizionarea masinilor frumos modificate ale lui Timekruzer si Allwithe (daca ne fac placerea sa vina la intalnire) precum si alte barfe.

Ca de obicei, cei ce citesc sa anunte si pe cei ce nu citesc :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu se usuca pe jos, nu vin cu masina pentru ca ambele carenaje fata sunt scoase pentru modificari si nu vreau sa se umple cu noroi partile descoperite. Din pacate in ultimele 2 saptamani nu am avut timp sa ma ocup de masina, desi initial planuiam sa fie gata pentru Cupa Antenelor.... Dar oricum o sa vin sa beau o cafea cu voi. Nu stiu in ce masura a reusit OffWhite botezat de tine :) sa finalizeze proiectul cu rotile dar sper sa vina si el sa vedeti masina inaltata cu kitul Ironman. Eu voi ajunge pe la 7.20-7.30.

Link spre post

Azi ar trebui sa ajunga jentile la Mammoth. Daca reusesc sa rezolv si cu meseriasul (strungar) sa mareasca gaurile pentru butuc, atunci probabil azi voi incalta masinuta cu BFG AllTerrain. Nu stiu daca ma pot prezenta la intalnire. Sper sa pot. Dar nu promit. Ar fi bine, ca dupa Pasti mergem in Polonia timp de o saptamana, apoi e 1 mai, si dupa aceea sunt acasa doar pana pe 7 mai.

Na mai vedem.

Link spre post

offwhite bine te-am gasit. Fa ceva si vino la intalnire chiar si fara noile jante ca tu esti piesa de rezistenta. Impreuna cu kruzer bineinteles numai ca el n stiu daca poate sa vina cu masina. Ardem de nerabdare sa vedem niste suspensii inaltate.

Link spre post

imi pare rau, dar ziua de azi a fost una incarcata tare (si din cauza jentilor, dar si familiale). Oricum am vesti bune, maine dimineata maxim pana amiaza voi avea masina incaltata cu Dotz Dakar + BFGoodrich All Terrain TA/KO.

Voi face poze si le incarc, sa le vedeti. Dar intre 30 aprilie si 7 mai - inainte sa merg inapoi la lucru - fac cumva sa ne si intalnim. Adica voi numai sa va hotarati si sa stabiliti data / ora si eu ma duc. Caci nu voi avea alte treburi / programe care sa ma retina.

Va doresc un Paste fericit si cu vreme frumoasa.

Numai bine.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...