Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 466
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster diesel 4x4 - 15000 eur Sufa rezistenta - 20 eur Mirosul de cauciuc ars de dimineata dupa ce ai scos o masina din sant - de nepretuit!   S-a intamplat pe serpentina spre Predeal ieri dimine

Salutare,   Baieti, cred ca una dintre cele mai frumoase poze de grup.....ce mai o intalnire superba, camarazi adevarati, atmosfera placuta. De la stanga la dreapta, au evoluat titulari in echipa d

In sfarsit am reusit sa evadez cateva ore de pe asfalt sa-mi incerc noile upgrade-uri, pe teren. Diferenta de +6 cm la garda merita toti banii si toata osteneala cu modificarile. Masina trece fara emo

Posted Images

Multumim Vlad pentru poze. Leasteptam si pe cele facute de Dan.

Salut,

Deocamdata sunt pe facebook.

Multumim Vlad pentru suportul logistic, adica @Duster Starter.

Extraordinara natura langa Tg Mures!

Si alti mureseni sunt asteptati!

Poate vine si Tudor pe la noi, direct de la Cluj-Napoca!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Deocamdata sunt pe facebook.

Multumim Vlad pentru suportul logistic, adica @Duster Starter.

Extraordinara natura langa Tg Mures!

Si alti mureseni sunt asteptati!

Poate vine si Tudor pe la noi, direct de la Cluj-Napoca!

Voi ajunge si eu pe la voi, dupa cum am promis, insa sa gasesc un weekend mai liber:)...si ne vedem si in Turda, cand va hotarati sa mergeti la salina si in chei:)

Link spre post

Inca sunt cu gandul la iesirea noastra de ieri. Incredibil ce locuri poti descoperi la cateva minute de sosea. Nu mai vorbesc de curajul profesorului (cristi dorobantu) care ne-au uimit pe toti si ne-a aratat ca masinuta noastra poate mai mult decat credeam. Partea rea e ca acum nu prea mai am chef de serviciu: abia astept sa ajung acasa si sa o "tai" pe dealuri. Trebuie sa gasesc o solutie sa nu mai fie nevoie sa merg la serviciu si sa ma plimb toata ziua cu dusterul. II salut pe baieti.

Link spre post

Inca sunt cu gandul la iesirea noastra de ieri. Incredibil ce locuri poti descoperi la cateva minute de sosea. Nu mai vorbesc de curajul profesorului (cristi dorobantu) care ne-au uimit pe toti si ne-a aratat ca masinuta noastra poate mai mult decat credeam. Partea rea e ca acum nu prea mai am chef de serviciu: abia astept sa ajung acasa si sa o "tai" pe dealuri. Trebuie sa gasesc o solutie sa nu mai fie nevoie sa merg la serviciu si sa ma plimb toata ziua cu dusterul. II salut pe baieti.

Dacian, sa ne zici si noua cand gasesti solutia, sa o aplicam si noi. Sa vezi ce filmulet dragut avem.

In alta ordine de idei, de duminica aceasta (14.04.2013)in doua saptamani, vrem sa organizam o iesire la Cheile Turzii-via Salina Turda. Il anuntam si pe Tudor sa nu isi faca program, pe aceasta cale

Cine mai doreste sa mai vina sunt bineveniti!

Peste doua saptamani.....deocamdata avem doi aproape siguri, eu si Cristi, Dacian probabil, il luam si pe Vlad...

Va asteptam la o iesire traznet in natura

Ce ziceti?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...