Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu trebuie sa ajung la 6 la sala sporturilor si termin abian pe la 8 - 8:30, deci nu pot sa vin......

Pana atunci insa, daca aveti timp si chef, am putea sa ne intalnim undeva, intrucat mi-a venit si acea "tableta" de portbagaj, dar am impresia ca nu e cea "originala". Nu prea sa potriveste...... Inainte sa ma apuc si sa ma cert cu firma ca mi-a adus-o, as vrea sa vad cum arata in mod normal, cum e montat pe alte masini. Eventual daca aveti timp, sa mergem, impreuna si sa vada ce trebuia sa-mi aduca :)

Azi de principiu sunt liber, daca imi trimiteti un nr de tel va sun si vin unde imi spuneti...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 466
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster diesel 4x4 - 15000 eur Sufa rezistenta - 20 eur Mirosul de cauciuc ars de dimineata dupa ce ai scos o masina din sant - de nepretuit!   S-a intamplat pe serpentina spre Predeal ieri dimine

Salutare,   Baieti, cred ca una dintre cele mai frumoase poze de grup.....ce mai o intalnire superba, camarazi adevarati, atmosfera placuta. De la stanga la dreapta, au evoluat titulari in echipa d

In sfarsit am reusit sa evadez cateva ore de pe asfalt sa-mi incerc noile upgrade-uri, pe teren. Diferenta de +6 cm la garda merita toti banii si toata osteneala cu modificarile. Masina trece fara emo

Posted Images

Eu sunt de acord cu iesirea propusa de Cristian...dar vad ca nimeni nu poate. OK. Hai sa ne adunam duminica seara la MBO, vorbiti si voi cu sotiile, prietenele, amantele :))(mi-a placut expresia, duminica am inregistrat-o, de la Cristi) si stabilim concret o data pentru iesire.

Faza propusa de Cristi e tare buna, l-am lua si pe Tudor din Cj/AB cu noi.

Ce ziceti? Ne vedem duminica seara? @dacian, @magyari, @cristi, @adailton

Cu @szabi facem video chat :))

Sa ma anuntati ce se stabileste pana la urma:) ca fac tot posibilul sa ne vedem daca se merge la Turda:)

Link spre post

Eu trebuie sa ajung la 6 la sala sporturilor si termin abian pe la 8 - 8:30, deci nu pot sa vin......

Pana atunci insa, daca aveti timp si chef, am putea sa ne intalnim undeva, intrucat mi-a venit si acea "tableta" de portbagaj, dar am impresia ca nu e cea "originala". Nu prea sa potriveste...... Inainte sa ma apuc si sa ma cert cu firma ca mi-a adus-o, as vrea sa vad cum arata in mod normal, cum e montat pe alte masini. Eventual daca aveti timp, sa mergem, impreuna si sa vada ce trebuia sa-mi aduca :)

Azi de principiu sunt liber, daca imi trimiteti un nr de tel va sun si vin unde imi spuneti...

MERGEM LA SALA SPORTURILOR DUPA TINE
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...