Sari la conținut

Temperatura motor 4 linii vs 2 linii (pavele)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Apropo de pavele, ma bag si eu in vorba, nu e mai comod a citi cifre? Eu am pus un multiplexor BIC in torpedou pe OBD facut, si pe MediaNav imi schimba  cand temperatura exterioara cand cea a mot

Din cauza temperaturilor mai scazute. Din cauza suprafetei mari de aerisire. Pe motivul ca Dieselul se incalzeste mai greu! La mine, pe timp racoros nu a urcat temperatura mai sus de 2 pavele. Acum,

Informatia este si pe (undeva unde nu-mi aduc aminte ca puneam link) pusa de @t0rquemada. Temperatura o poti verifica cu un OBD cu BT si vezi la 2 si 4 linii ce temperaturi ai. Din ce am verificat l

Posted Images

Ne-ai mai spus o data ca nu e real. Zi-ne acum cum ne dam seama daca nu cumva o ia razna temperatura lichidului de racire fara afisaj.

Cu CLiP sau orice interfaţă OBD2 compatibilă (VAG-COM, ELM327, vGate, etc.)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CLiP sau interfeţele OBD2 citesc parametrii aşa cum îi procesează ECU. Poţi astfel compara cu ceea ce afişează acelaşi ECU…dacă îţi doreşti cu adevărat aşa ceva. Testul CLiP se poate solicita în reprezentanţă, uneori îl primeşti gratuit.

Îmi pare rău că-ţi sunt antipatic cu „obsesiile” mele, dar o variantă mai comodă nu cunosc.

Link spre post

la loganu nou au rezolvat-o...nu mai ai termometru la bord!!!

deci ca la vechea dacie, la primele modele, unde erau numai martori, niște ”becuri” roșii, care se aprindeau daca temperatura apei sau presiunea uleiului era depășită...

Link spre post
  • 8 months later...

La Duster facelift au renuntat intradevar la indicator lichid racire. Mie unu mi se pare o mare prostie. Nu se poate cumva face sa activam aceasta functie. Ma gandesc ca senzorul sigur a ramas la motor.

Mi se pare aberant sa nu ai senzor temperatura motor pentru ca nu stii niciodata in ce regim lucrezi, nu stii cand poti sa exploatezi masina la maxim.

Ceva pareri, solutii?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...