Sari la conținut

Actiune Umanitara de Paste 2013 Organizata de Club 4X4 Romania si T44

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi colegi, La sfarsitul lunii Aprilie, pe data de 27 aprilie, este organizata o Actiune Umanitara de catre cei de la Club 4x4 Romania. Am deschis acest topic pentru ca, cei care doresc sa partici

Sunt nou pe forum si va rog sa imi explicati putin, cam in ce consta aceasta actiune Umanitara. Am vazut candva anul trecut, ca in zone greu accesibile s-au livrat alimente de exemplu.

Aceasta in ce consta ? Am vazut ca intalnirea e dimineata la Bucuresti, la 10 se pleaca catre destinatie, si acolo ce se intampla ? Va trebui sa ducem ceva alimente, bunuri ? Se colectioneaza sume de bani ?

E posibil sa fiu la Bucuresti in acel week-end si as putea sa ma alatur si eu, dar am nevoie de mai multe informatii, intrucat voi avea si program destul de strict si sa stiu daca pot pleca sau nu.

multumesc,

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@magyari, ceea ce ai vazut referitor la drumul greu accesibil este adevarat. Din acest motiv se utilizeaza masini 4x4.

La acest eveniment nu este cazul sa ne facem griji caci participa masini care sunt si mult mai putin descurcarete decat Dusterul

@dorucz. Este vorba despre o UMANITARA. Trebuie sa ne organizam din timp si sa vorbim cu organizatorii ca o comunitate serioasa si legata. Si ei sunt asa si au pretentia la o atitudine Pozitiva si Ferma.

Luni 08.04, dimineata, voi vorbi cu organizatorii...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...