Sari la conținut

Actiune Umanitara de Paste 2013 Organizata de Club 4X4 Romania si T44

Postări Recomandate

Dragi colegi,

La sfarsitul lunii Aprilie, pe data de 27 aprilie, este organizata o Actiune Umanitara de catre cei de la Club 4x4 Romania.

Am deschis acest topic pentru ca, cei care doresc sa participe, sa avem posibilitatea de a ne constitui si noi intr-un grup si sa mergem, impreuna cu ei la aceasta actiune.

Detalii suplimentare se gasesc aici:

https://www.facebook...83845237/?ref=3

sau aici

http://www.club4x4romania.ro/forum /viewtopic.php?f=39&t=2518

Fiind vorba de o Umanitara, am avea rugamintea, la adresa celor care vor sa se implice, sa actionam ca o adevarata si serioasa comunitate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi colegi, La sfarsitul lunii Aprilie, pe data de 27 aprilie, este organizata o Actiune Umanitara de catre cei de la Club 4x4 Romania. Am deschis acest topic pentru ca, cei care doresc sa partici

Sunt organizate in aceeasi perioada doua Umanitare... Ar fi frumos din partea noastra sa ne impartim in doua si sa participam si la una si la cealalta si... eventual, seara ne intalnim in gasca si petrecem si noi. Tinand cont ca sunt la sfarsit de luna Aprilie, cred ca putem sa incepem sa ne incumetam la iesiri de weekend

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...