Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

Multumim @Tomitza. Am inteles din discutiile cu tine ca ne asteapta o lunga si frumoasa colaborare. Noi nu putem decat sa ne bucuram ca va avem alaturi de noi. Totodata sunt sigur ca ne vei si ajuta si impartasi din cunostintele si experientele voastre in domeniul automobilismului 4x4.

Pentru cine nu stie, @Tomitza este si el un impatimit al automobilelor 4x4...

Merci de scurta prezentare Daniel. Daca pot sa va ajut o voi face cu mare placere. In ceea ce priveste colaborarea sunt convins ca o sa fie pe termen lung.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Site Admin, poti sa pui acest link sau topic (cum so fi chemand, ca nu ma prea pricep, IND editia V) mai la vedere ? Eu am dat peste el absolut cu totul intamplator acum cateva zile. Nu l-am salvat la FAVORITE si a-II-a zi cand sa votez si eu ca voi participa, "i-al de unde nui". L-am cautat si tot cautat pe pana aproape sa renunt. In cele din urma l-am gasit ( nu stiu cum) si l-am salvat la favorite. Astfel poate vor fi mai multe voturi in favoarea participarii si organizatorii sa-si faca o idee in ceea ce priveste locurile de cazare si celelalte.

Link spre post

Site Admin, poti sa pui acest link sau topic (cum so fi chemand, ca nu ma prea pricep, IND editia V) mai la vedere ? Eu am dat peste el absolut cu totul intamplator acum cateva zile. Nu l-am salvat la FAVORITE si a-II-a zi cand sa votez si eu ca voi participa, "i-al de unde nui". L-am cautat si tot cautat pe pana aproape sa renunt. In cele din urma l-am gasit ( nu stiu cum) si l-am salvat la favorite. Astfel poate vor fi mai multe voturi in favoarea participarii si organizatorii sa-si faca o idee in ceea ce priveste locurile de cazare si celelalte.

Topicul se regaseste "pinned" la sectiunea de intalniri si evenimente.

La fiecate Topic exista in partea de sus a topicului un buton "Follow this topic" daca-l apesi vei primi notificari de cate ori se posteaza ceva in acel topic

Link spre post

Deschidere inscrieri Intalnire

Dragi Dusteristi,

S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania!

Perioada: 7-9 iunie 2013

Locatia: "cartierului nostru general" al Intalnirii Nationale a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, va fi in Localitatea Sub Cetate (Zetea) din judetul Harghita.

Conditiile de cazare sunt tip cabana. Camerele au 2, 3 sau 4 locuri insa vor fi ocupate de cate o familie si se va plati pretul pentru persoana/noapte. Deci, chiar daca camera are 4 locuri, o familie de 2 persoane ocupa camera si va plati pentru locul de cazare.

Tinand cont ca vom fi multi si cabanele vor fi diferite, fiecare cabana are conditiile ei specifice si se vor ocupa in functie de ordinea de inscriere sau de optiunea fiecaruia.

Masa se va servi de catre toti participantii la pensiunea unde va fi “Cartierul General”.

In continuare va prezentam pensiunile cu conditiile lor de cazare:

Pensiunea ZETEVAR: http://www.zetevar.ro/main.php?l=ro

Cartierul General” – Rezervat ORGANIZATORI, PARTENERI si SPONSORI

Conditiile de masa (valabile pentru toti participantii):

- Mic dejun: 17 lei/pers.

- Pranz: 30 lei/pers.

- Cina: 24 lei/pers.

A. Pensiunea HETVEZER: http://www.hetvezer.ro/indexro.html

Locuri de cazare:

- 1 pensiune a cate 8 camere, Camerele pensiunii sunt dotate cu baie

- 2 Cabane cate 4 camere, in fiecare cabana sunt cate 2 bai

Cost cazare fara mic dejun:

- 60 lei/persoana/noapte

- pentru copii sub 12 ani 35 lei/pers/noapte

- pentru copii sub 3 ani este gratuit.

B. Pensiunea PEPE: http://www.pepepanzio.ro/indexro.php

Locuri de cazare:

- 6 camere (12 locuri) + 3 paturi suplimentare

- 10 euro/persoana/noapte

C. Pensiunea DESAG VILLA: http://www.desagvilla.ro/indexro.php

Locuri de cazare:

- 15 camere

- 52 lei/persoana/noapte

Avansul care trebuie platit e compus din:

• 50 lei/echipaj (Duster) taxa de participare pentru echipajele care se inscriu si platesc avansul pana la data de 19 mai 2013
    sau
  • 80 lei/echipaj (Duster) taxa de participare pentru echipajele care se inscriu si platesc avansul intre 20 mai si 26 mai 2013
    si

• 100 lei/echipaj (Duster) ca avans pentru cazare si masa.

Avand in vedere ca, in afara de cei 25 votanti “DA!” (25 familii) de pana acum, vor mai fi si invitati (4-5 echipaje) si vor mai fi 4-5 echipaje din partea sponsorilor, va invitam sa va inscrieti oficial cat mai rapid!

Chiar si cei care au votat sau au scris in acest topic ca vor participa pentru a avea rezervarea ferma va trebui sa achite un avans ca sa fie luata oficial in considerare inscrierea.

Data inscrierii va fi data intrarii banilor in conturile organizatorului!

Pentru avans o sa procedam ca la celelalte intalniri: va rog sa-mi trimiteti p.m. (aici pe ) sau e-mail la narcis.costache@asociatiaclubduster.ro cu datele voastre (numele, localitatea, nr inmatriculare auto, nr persoane adulte+copii – varsta lor) iar eu o sa va dau reply cu datele conturilor unde sa virati avansul.

Urmeaza sa revenim cat de curand si cu programul Intalnirii!

Va asteptam cu drag!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...