Sari la conținut

Intalniri face-to-face

Postări Recomandate

Sunt interesat daca e cineva din Brasov in afara de mine pe acest forum ,ma gandeam ca poate ne-am putea vedea undeva la o bere fara alcool sa le admir masina. Cand am comandat-o, nu am facut niciun test-drive deoarece nu era masina de test acolo, iar pana vine in noiembrie mai e mult. As fi fost interesat de parerile altora despre masina la un pahar de vorba.

Topic-ul acesta l-am postat gandindu-ma ca poate aici putem stabili niste intalniri intre posesorii sau viitorii posesori de Duster.

Asa ca, feel free to use it! :D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 23
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Sunt interesat daca e cineva din Brasov in afara de mine pe acest forum ,ma gandeam ca poate ne-am putea vedea undeva la o bere fara alcool sa le admir masina. Cand am comandat-o, nu am facut niciun test-drive deoarece nu era masina de test acolo, iar pana vine in noiembrie mai e mult. As fi fost interesat de parerile altora despre masina la un pahar de vorba.

Topic-ul acesta l-am postat gandindu-ma ca poate aici putem stabili niste intalniri intre posesorii sau viitorii posesori de Duster.

N-ai putut sa zici ceva mai devreme? Penultimele 3 weekenduri le-am facut la Brasov si Sinaia... Ar fi fost ocazia perfecta pt. tine sa vezi (poate sa si incerci) Gusteru' si pt. mine sa il incerc in medii mai extreme de care sunt sigur ca aveti pe acolo, da' nu le stiu eu.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Heh, intre timp familia mea s-a marit cu un membru, asa ca sper sa pot iesi sa-ti vad masina Lucian. Daca nu reusesc sa ies din casa din cauza fetitei, ramane pe alta data. Daca pot, te voi suna, si ne vedem.

Merci de oferta,bafta!

Link spre post
  • 5 weeks later...
  • 2 months later...

Servus,

Sunt din Brasov

Laurentiu

0757060034

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...