Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 120
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu m-am putut abtine si am facut noapte alba montand noile lampi; urmeaza poze facute ziua. In realitate arata mult mai bine ca in poze   Dacia Duster Teil LED Rückleuchten LTI ® Light Tube:   h

Na pana cand nevasta a pregatit pe fete de dormit eu m-am pus pe treaba. Nu trebuie mai mult de 15-30 de minute pentru schimbarea stopurilor. Pozele sunt mai jos...din pacate nu sunt mester in ale at

Deschid acest topic pentru diversele tipuri de stopuri led pentru Duster. Incep cu ale mele: au si un pret special (de la importator) de 200 euro pentru membrii forumului! *doresc sa fac o precizar

Posted Images

Problema e ca nu sunt Dustere pe la dezmembrarile din zona unde sunt,iar noua  am gasit doar pe Amazon cu 17 euro una!Daca s-ar potrivi cele de pe Logan sau alta masina din Grup Renault,as gasi rapid la dezmembrari.

Editat de 22DCI
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Care aveti  montate stopurile cu led central ,modelul  din foto atasata...imi spuneti si mie daca inainte de a le monta  trebuie sa schimb becul de la lumina ceata cu unul rosu....din ce vad eu e de culoare alba! Firele in mufe stiu cum vin  schimbate,dar ma intereseaza daca aveti cunostinta de existenta  unor mufe  identice ca cea de pe stopuri (modelul de pe instalatia masinii am gasit)...vreau sa las firele de pe instalatia masinii  in mufe asa cum sunt si sa fac un fel de adaptoare.Multumesc! :)

PS:Daca schimb stopurile si firele in mufe,afecteaza toata garantia masinii sau doar strict stopurile?

20180221_160348.jpg

Editat de 22DCI
Link spre post

Pentru cine e interesat...cum vin schimbate firele in mufe!

Firele in mufe la stopurile originale -RO-

Stanga............................Dreapta 

1 - LIBER.........................1 - LIBER
2 - ALB/VIOLET..........2 - ALB/VIOLET
3 - NEGRU.....................3 - NEGRU
4 - ALB/GRI..................4 - ALB/GRI
5 - ROSIATIC................5 - ROSIATIC
6 - ALBASTRU............6 - ALBASTRU

Firele schimbate pentru stopurile cu led central -RU-

Stanga.........................Dreapta

6 --cu-- 2....................6 --cu-- 5
5 RAMANE................5 --cu-- 2
4 --cu-- 3....................4 RAMANE
3 --cu-- 4....................3 RAMANE
2 --cu-- 1.....................2 --cu-- 6

Link spre post
  • 2 months later...

Sa nu patiti ca mine si sa trebuiasca sa remediati dupa meseriasul din reprezentanta Dorel...pentru cine isi pune modelul acesta de  stopuri si in acelas timp si instalatie electrica pentru carlig Renault,poate schimba pinii in mufe de acasa pe instalatia carligului si in service ii spune aluia sa puna pe masina direct noile stopuri!Si apropo,stat obligatoriu  laga Dorel si atentionat sa monteze in asa fel sa iasa mufa stopului din partea stanga mai mult,altfel in viitor va fi chinuiala cu schimbatul vreunui bec in stop!

Pentru lumini ceata si mers in spate,sunt becuri tip led (rosu / alb) pe E mag ,  (bec led liu p 21w ba 15 s canbus  alb rece (rosu) cree 30w).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...