Sari la conținut

Dusterul meu in imagini

Postări Recomandate

• Răspunsuri 955
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Și prima mea ieșire din țară.... Bulgaria!!!   Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk    

In padurea bavareza 04 01 2015

Sa ma laud si eu cu achizitia mea care astazi a implinit o saptamana  

Posted Images

Eu am pocnit un R Laguna cu coltul aripii dr-a fata si i-am facut varza usa de la sofer si io nimica,nimica n-am patit.A schimbat omu usa pe rca-ul meu ca a fost lovita de nici nu se mai deschidea si geamul zob in interior usa...A ramas cu gura cascata ca Dusterul era intreg(urme usoare de vopsea de la masina Reanult) scoase cu solutie de polish. :cry:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Eu am pocnit un R Laguna cu coltul aripii dr-a fata si i-am facut varza usa de la sofer si io nimica,nimica n-am patit.A schimbat omu usa pe rca-ul meu ca a fost lovita de nici nu se mai deschidea si geamul zob in interior usa...A ramas cu gura cascata ca Dusterul era intreg(urme usoare de vopsea de la masina Reanult) scoase cu solutie de polish. :cry:

hooopa! se pare ca n-ai acordat prioritate de dreapta melcushorule! :D da' unde te grabeai "fulgerika"?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...