Sari la conținut

Dusterul meu in imagini

Postări Recomandate

• Răspunsuri 955
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Și prima mea ieșire din țară.... Bulgaria!!!   Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk    

In padurea bavareza 04 01 2015

Sa ma laud si eu cu achizitia mea care astazi a implinit o saptamana  

Posted Images

va salut prieteni in curnd voi posta poze cu prafosul meu am ceva probleme la pc. azi am intat in posesia celei mai frumoase masini sint forte inpresionat de duster .mia lasat o inpresie foarte buna dela primi km. e super tare masina

felicitari!

la cati mai multi km fara evenimente neplacute!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
va salut prieteni in curnd voi posta poze cu prafosul meu am ceva probleme la pc. azi am intat in posesia celei mai frumoase masini sint forte inpresionat de duster .mia lasat o inpresie foarte buna dela primi km. e super tare masina

felicitari!

CaaaRambaaaa! Si pe cand membru in asociatie ... :shock:

Link spre post

felicitari!

CaaaRambaaaa! Si pe cand membru in asociatie ... :?

se plateste sa devi membru. ca prafosul mia mincat toti baniiiiii :shock::D;)

Link spre post

Amanunte la domnu' pres de asociatie Dusty2010 sau secretar danielcojo.Si nu intreba ce va face asociatia pentru tine ci ce vei face tu pentru asociatie... :shock: Ce ziceti domnilor membrii fondatori il inscriem ? dar numa daca doreste Nu?

Link spre post
Amanunte la domnu' pres de asociatie Dusty2010 sau secretar danielcojo.Si nu intreba ce va face asociatia pentru tine ci ce vei face tu pentru asociatie... :mrgreen: Ce ziceti domnilor membrii fondatori il inscriem ? dar numa daca doreste Nu?

normal ca doresc. nu mai daca ma primeste dm pres si dm secretar

Link spre post
Amanunte la domnu' pres de asociatie Dusty2010 sau secretar danielcojo.Si nu intreba ce va face asociatia pentru tine ci ce vei face tu pentru asociatie... :mrgreen: Ce ziceti domnilor membrii fondatori il inscriem ? dar numa daca doreste Nu?

normal ca doresc. nu mai daca ma primeste dm pres si dm secretar

caramba, vorbim dupa data de 17 dec 2011 cand revin in tara pt ca acum sunt plecat peste ocean...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...