Sari la conținut

Dusterul meu in imagini

Postări Recomandate

• Răspunsuri 955
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Și prima mea ieșire din țară.... Bulgaria!!!   Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk    

In padurea bavareza 04 01 2015

Sa ma laud si eu cu achizitia mea care astazi a implinit o saptamana  

Posted Images

@stefanudrea legat de paravanturi, m-am uitat, dar nu as putea sa spun exact cum sunt prinse. Din loc in loc am vazut niste chestii, dar nu pot garanta ca sunt cleme.

Blingbling-urile le-am pus pentru ca:

- nu merg pe camp in fiecare zi (si cred ca nici voi), iar atunci cand s-a intamplat sa ajung pe camp nu m-au deranjat

- imbunatateste design-ul masinii (mie, personal, mi se pare ca o masina cheala parca nu iese cu nimic in evidenta. Este adevarat ca-i ia din garda masinii, dar nu pragurile, cat bara din fata) - poate sa mai fie probleme la parcarile cu fata si bordurile inalte. Surprinzator pentru Dacia, desi se intampla sa lovesti bara, nu se misca.

Fara sa fim ipocriti, majoritatea dintre noi folosim aceasta masina la job, la plimbari, la socri/parinti, etc. Nu-mi spuneti ca ati dat aproape 20,000 de euro doar pentru a o baga in vagauni. Daca o luam pentru acest ultim scop, una second hand era mai mult decat suficienta.

Asta e parerea mea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gusturile nu se discută. Fiecare are dreptul să-și îmbunătățească design-ul mașinii sale cum vrea, ii mai țineți minte pe cei care își lipeau simbolul Nike pe portbagajul mașinii? Asta nu ii face neapărat niște persoane negative :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post
@stefanudrea legat de paravanturi, m-am uitat, dar nu as putea sa spun exact cum sunt prinse. Din loc in loc am vazut niste chestii, dar nu pot garanta ca sunt cleme.

Blingbling-urile le-am pus pentru ca:

- nu merg pe camp in fiecare zi (si cred ca nici voi), iar atunci cand s-a intamplat sa ajung pe camp nu m-au deranjat

- imbunatateste design-ul masinii (mie, personal, mi se pare ca o masina cheala parca nu iese cu nimic in evidenta. Este adevarat ca-i ia din garda masinii, dar nu pragurile, cat bara din fata) - poate sa mai fie probleme la parcarile cu fata si bordurile inalte. Surprinzator pentru Dacia, desi se intampla sa lovesti bara, nu se misca.

Fara sa fim ipocriti, majoritatea dintre noi folosim aceasta masina la job, la plimbari, la socri/parinti, etc. Nu-mi spuneti ca ati dat aproape 20,000 de euro doar pentru a o baga in vagauni. Daca o luam pentru acest ultim scop, una second hand era mai mult decat suficienta.

Asta e parerea mea.

Mersi de informatii. Asa e, nici eu nu folosesc masina in offroad. M-au desumflat insa preturile! Daca tot am luat masina din Ungaria ma supar si iau si paravanturile tot de acolo direct. O sa vad. Deocamdata stau cuminte pt ca achizitia masinii a lasat gauri adanci in bugetul familiei.

Link spre post

@stefanudrea Am pus maxim pe spate (folii/geamuri fumurii - 95%) si m-a ajutat ca le aveam deja colorate din fabrica, a mai contribuit la inchiderea lor. Pe fata am pus 15%, adica diferenta fata de original e aproape 0, dar mi s-a explicat ca daca pun mai mult nu primesc omologare si ca se asteapta sa iasa o lege (ordonanta de urgenta) prin care se interzice de tot sa mai pui folii pe geamurile din fata. Acum sper sa nu ma puna sa le scot.

Paravanturile sunt date jos (cele de pe spate) - mi-au spus ca o zi paravanturile trebuie sa nu sa stea pe jos, deci sunt date jos. Maine adaug poze si cu paravanturile montate.

Poza de mai jos e fara paravanturi pe spate.

post-2915-0-13078200-1408978718_thumb.jpg

Editat de Ionica
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...