Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 154
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

am gasit o cotiera interesanta ca idee de prindere.... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pKUe8-KF87w

Dupa parerea mea este problema de ' stil de a urca la volan '. Am coleg care a rupt 2 cotiere si am coleg care e bine merci cu cotiera originala. Cind te urci la volan incearca sa nu atingi cotiera. C

Alternativă…

Posted Images

Just. O am pe masina de 2 zile si de 5 de cand am luat-o.

Nu pot sa vorbesc despre altele, dar asta e absolut superba si ma felicit ca am luat-o.

Recunosc ca nu stiam ce cumpar, dar am luat si alte lucruri de la Planetara si am avut incredere in ce mi-a zis la telefon.

La cioara proasta i face Dumnezeu cuib.

Cam asa a fost la mine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am senzatia ca au innventat un model cu piciorul metalic. A mea il are integral din plastic. In spate spre bricheta aia la mine este plin plasticul = nu pot sa bag nimic prin ea in suportul de pahar. Pot sa fac asta doar prin fata pe la frana de mana.

Si la mine se clatina cu tot cu suportul lung care acopera toaata partea centrala. In concluzie probabil au inventat una fixata in podea si nu in acel carenaj.

Link spre post

Tico asta nu e fixata in carenaj. In carenaj se dau doar gauri care lasa suruburile (nu holtz surub sau surub pentru plastice) sa treaca prin carenaj ca sa ajunga la zona cu filet din talpa suport.Iar ajunse acolo se strang tare ca sa intepeneasca piciorul pe talpa. Nu stiu sa explic mai bine...

Mai mult, atat piciorul cat si talpa de fixare in podea sunt din otel (am pus magnetu' desi dupa cat e de greu puteam sa ma lipsesc)

Link spre post

Mi-am montat si eu cotiera de la @planetara. Este foarte ok, se misca exact cat se misca si una instalata din fabrica adica mi se pare destul de ferma. Dar cu montajul mai bine apelati la cineva daca nu le aveti cu bricolatul, iti trebuie ceva dexteritate. Mie mi-a luat 1.5-2 ore.

A... si o recomand! Se chimba treaba la condus, e un must have! Si se potriveste perfect la ph2, se vede ca e de acolo!

Editat de CristiZ
Link spre post
  • 6 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...