Sari la conținut

florinn

Members
  • Număr conținut

    1.439
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    40

Orice postat de florinn

  1. Pe curbe, la aderenta scazuta, in AUTO, este normal ce ti se intampla. Daca pierzi aderenta pe fata, intra spatele, dandu-ti un impuls care te impinge drept, nu in directia in care ai indreptat volanul, tu neavand aderenta pe fata. Si nici nu ai ESP care sa compenseze. Incearca in 2WD sau in LOCK sa vezi daca face la fel.
  2. florinn

    Dusterul meu

    Sigur avea doar 24.000km?
  3. Cand va spuneam sa aveti grija la asta, aparusera unii cu batman, batman......
  4. Pai la Duster nu trebuie cheder? Ia intreaba-l pe @Cain, si iti va spune ce cheltuieli sa faci in perioada urmatoare.
  5. Aia cu interiorul e o mare vrajeala, e doar un prototip. Gasiti pe FB poze de la lansare cu interiorul real. Daca ajungeti sa puneti in continuare bbotul la prostii chiar si dupa lansarea oficiala cand e netul plin de poze e grav.
  6. S-ar putea bloca cumva gif-urile animate de la poza utilizatorului? Ca exemplu este colegul cu mata neagra care iti cam omoara ochii.
  7. Camerele din oglinzi, monitorizare unghi mort si allte zorzoane ma astept sa fie disponibile doar pe versiunea de top, la un pret corespunzator (am vazut asta pe la alte marci) Iar la motoare mie sa nu ne trezim cu 1.0ScE in loc de 1.6dCi
  8. Ornamentele sunt puse acolo deoarece au evazat aripile si nu le mai puteau alinia cu portiera, din cauza asta au inclus ornamentele alea.
  9. E vorba de bascule cu totul, nu poti schimba doar bucsele. Plus pret de reprezentanta.
  10. Asta e si ideea, pentru noi sunt doar niste bani aruncati, tendoanele alea fiind situate mai sus fata de alte elemente de sub masina. Nu stiu la voi cei cu amortizoare Mudster cum e, dar la restul, daca trece fata, trece si spatele fara probleme. P.S. daca ar fi avut niste preturi omenesti, poate s-ar fi gasit ceva clienti, dar asa, sunt si scumpe si inutile
  11. Discul ala de plastic se desface cu o cheie speciala, cel putin asa am vazut eu in service.
  12. Cu ce se infunda pana la urma? Ca nu este normal. Du-te undeva sa-ti curete instalatia ca lumea.
  13. Grila neagra este doar la Black Touch.
  14. Ala e scut termic, mai bine il lasi asa. Sa nu crezi ca de acum va trebui sa desfunzi pe acolo in fiecare luna.
  15. Poate ne impartasesti si noua de ce un AT de vara (Yokohama) are nota asa mare (8.5) iarna? (sa nu zici iar ca din auzite de la unul din India, ca asa mai avem putin si cerem review-uri de iarna din Maroc si Algeria si ne vor spune cei din Norvegia cum se comporta vara)
  16. In munti consumi mai putin decat pe autosdrada si drumuri drepte de campie.
  17. Incearca sa accelerezi mai puternic (o apasare mai mare pe acceleratie) si iti va indica sa schimbi mai sus. Indicatorul ala tine cont si de "talpa".
  18. Anvelopele AT ar fi bune daca le lasi tot timpul pe masina. Asa, ca al dolilea set, doar pentru iarna, mai bine luai cauciucuri dedicate de iarna.
  19. florinn

    Dusty

    Sa le si cantaresti
  20. florinn

    Dusty

    Te mai ajuta si iarna, cand pastreaza ceva "racoare" in portbagaj.
  21. Sufe avem, si nu se arunca nimeni cu capul inainte in balta.
  22. Iar comparati mere cu pere, @Ionel are PH1 4x4, @Maho, tu ai PH2 4x2, se stie ca PH2-ul consuma mai putin. Al meu consuma in jur de 9-10 in oras (cu AT-uri). Iar legat de filtrul de particule, lasa-l acolo, il anulezi doar in momentul in care e colmatat si nu mai poate fi curatat nici cu regenerare fortata.
×
×
  • Creează nouă...