Sari la conținut

Clasament


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 26.02.2020 în toate secțiunile

 1. Nu sunt rezultate de arătat

Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00

 • Inregistrare/Autentificare

  Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

 • ForumDuster.ro pe Facebook

 • Topicuri

 • Postări

  • @foxbat , baza mea de date se limiteaza pana in 2018, iar colegul @t0rquemada cu cateva posturi in urma a spus destul de clar: "Informațiile trebuie să fie publice, și sunt doar că nu gratis și nu pentru oricine. Mai nou e doar online cu abonament". Eu nu fac bani din asta si nu sunt dispus sa platesc "8€ ora, 22€ o zi, 97€ o săptămâna, 330€ o lună, 3288€ un an" pentru a avea acces la aceste informatii. Exact ce spuneam mai devreme despre inchiderea usii indiferent de faptul ca noi oferim sau nu informatii. Dar legat de asta as mai sublinia un lucru. Exceptie cativa useri altruisti, pe forumurile romanesti nu se gasesc prea multe, noi mergem pe principiul sa moara si capra vecinului. In schimb gasim cam totul pe forumurile rusesti, franceze, italiene sau germane. Dacia\Renault a vandut destule vehicule in aceste tari dar grosul vanzarilor Dacia a fost in Romania (si nu gasim sa zicem nici macar un Dialogys urcat cu MT si NT in romana, iar asta spune multe). Eu am adunat peste 180 Gb de date, informatii, programe, utilitare, diferite versiuni, etc. despre masina mea. La cele noi va fi din ce in ce mai greu si se va depinde mult de producator si reprezentante (desi cred ca atata timp cat este cerere va fi si oferta, vor aparea si brese). Scuze pentru postul lung dar am dorit sa fac aceste precizari. On topic, cand voi mai gasi ceva timp mai urc cateva lucruri despre Duster si sper sa fie de folos cuiva.
  • ce telefon ai? Mie pe 1plus nu imi merge versiunea asta inca.
  • Salutare.la mine după înlocuirea suspensiei a început să facă ca un uruit in depășiri.exact cum explici tu.mi se pare ciudat, înainte nu făcea cu amortizoarele vechi si arcurile .
  • Salut @Gil26 Pentru Duster 2019 - 2020 , 1.3 4x4 , poti sa pui te rog manualul de service?   Multumesc   PS @all- daca se considera util, asa cum am promis, - ma pot ocupa de stocarea/publicarea materialelor, free of charge. In limita (deocamdata ) de 1 Tb.
×
×
 • Creează nouă...