Salutare,
Pentru inceput doresc s'a ma recomad, ma numesc Gabriel si in cautarea de a cumpara un 4x4 am ajuns la DACIA DUSTER. Doar ca am ceva nelamuriri pe care doresc sa le aflu de la voi cei care deja aveti aceasta masina.
Modelul pe care vreau sa'l cumpar este Duster 4x4 1.5 90cai Laureat.
Nelamuriri:
1. 4x4 este cuplat tot timpul sau se poate merge si pe 2x4 cand nu este nevoie.
2. Care este consumul real al masinii 4x4 si 4x2 fata de fisa tehnica.
3. Portbagajul este dat in litri. Poate cineva sa'mi spuna care este lungimea, latimea si inaltimea (cum este din fabrica fara a rabata scaunele).
4. Pareri pro si contra asupra modelului.
Va multumesc pentru intelegere si pentru ajutorul acordat.
Detalii tehnice
Started By
gabrryyel
, Jan 07 2012 09:32 PM
4 replies to this topic
Posted 07 January 2012 - 09:32 PM
Posted 07 January 2012 - 09:58 PM
gabrryyel said:
Salutare,
Pentru inceput doresc s'a ma recomad, ma numesc Gabriel si in cautarea de a cumpara un 4x4 am ajuns la DACIA DUSTER. Doar ca am ceva nelamuriri pe care doresc sa le aflu de la voi cei care deja aveti aceasta masina.
Nelamuriri:
3. Portbagajul este dat in litri. Poate cineva sa'mi spuna care este lungimea, latimea si inaltimea (cum este din fabrica fara a rabata scaunele).
Nelamuriri:
Posted 07 January 2012 - 10:57 PM
multumesc.. mai astept si alte pareri
Posted 07 January 2012 - 11:56 PM
Singurul lucru care ma deranjeaza este buretele dintre bord si parbriz, care de la caldura se dezlipeste si arata urat. In rest sunt foarte multumit. Daca o sa ai prilejul sa faci un drive test sa nu te sperii de cutia de viteze, o sa te obisnuiesti cu ea. Consumul este ok, depinde de fiecare cum conduce. Eu am un stil mai sportiv de condus si nu reusesc in Bucuresti sa scot un consum mai mic de 8.5, decat duminica :lol: .
Detalii tehnice gasesti pe forum, dar anexez si o poza:
Detalii tehnice gasesti pe forum, dar anexez si o poza:
Duster 1.5dci 110CP 4x4 Laureate
Posted 10 January 2012 - 06:45 PM
cauta prin forum ca gasesti destule referinte pe zona de consumuri.Sunt de toate cu /fara bagaje ,nr persoane,regim de viteza etc.n-are rost sa mai reluam .noii membrii au ceva de recuperat informatii de prin forum...doar rabdare si tutun,Cand nu gasesti informatia ce te intereseaza atunci vino cu intrebari. :idea:
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||