Sari la conținut

imbunatatire suspensie

Postări Recomandate

Referitor la inaltare masina. Mi-am montat pe duster kitul de la ironman comandat de la mudster si pot spune urmatoarele:

-masina e inaltata la maxim;

-planetarele la plecarea de pe loc si la acceleratii bruste vibreaza, fiind solicitate la maxim(o posibila problema e ca masina are 135000 km in care nu a fost menajata de loc, iar planetarele sunt uzate) ;

-masina e mult mai rigida decat in varianta standard;

-suspensia e montata de numai 2 saptamani, asa ca nu am apucat sa o testez in conditii mai dure ;

-amortizoarele se comporta excelent la drumuri cu gropi;

-am montat pentru o scurta perioada si jante cu ET13 insa am trecut la cauciucuri de iarna, asa ca am jantele stoc momentan, din lipsa de inele de centrare si conditii meteo ;

-abia astept sa vina vara sa montez din nou jantele cu ET13, sa vad cum sta pe drum.

Trimis de pe al meu Vodafone Smart Tab 4G folosind Tapatalk

Editat de bikercri82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 239
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfarsit, dupa o lunga asteptare, a sosit kit-ul complet de suspensii Ironman +4cm (Arcuri, Amortizoare + suruburi reglat unghi de cadere)   Ca si prima impresie:   1. Se observa cu ochiul liber

Oho! Te-au tinut ceva, mister... Hai sa iti zic o treaba... Eu am tot Kit IronMan (Arcuri si Amortizoare), si pot sa spun ca e cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o vreodata, si pe bani multi! Si p

Daca ar fi sa o iau de la capat, as merge pe amortizoare standard Billstein B6 cu arcurile de inaltare H&R. Parerea mea... Ce mai buna combinatie pentru strada 80% + off 20%. Mi se pare cea mai cu

Posted Images

Intrebarea e cati posesori si-au mai schimbat suspensiile, pentru a schimba pareri?

Trimis de pe al meu Vodafone Smart Tab 4G folosind Tapatalk

Ia si tu topicul in ordine cronologica inversa, si vei vedea.

Cu kit complet ironman mai e @fnicolau si eu, cu amortizoare iron si arcuri h&r sunt si mai multi!

Parerile noastre le ai deja, o asteptam pe a ta acum! :)

E benzinar masinuta? Ca mi se pare foarte mare liftul pe fata.. Sau sunt imediat dupa montaj si nu apucasera ele sa se aseze?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...