Sari la conținut

Postări Recomandate

Dupa cum se vede in clip se pare ca la urmatorul facelift vor ceva modificari si la interior: comenzi ac, comenzi pe usa pentru deschiderea geamurilor, alte scaune, alt design la schimbatorul de viteza si alt bord.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Versiunea noastra arata mai bine. Cel putin fatza asta de renault este urata zici ca-i un sh de vreo 10 ani. Si tinicheua aia cromata din spate (pe care scrie duster) mare cat toate zilele. A noastra pe negru e mai frumoasa si mai potrivita in context. Dar per ansamblu e aceeasi marie.

Iar de interior nici nu are rost sa vorbim e doar putin altfel. Oricum consider ca mentinerea liniei simple de pe vechiul logan este pana la urma o caracteristica ce poate sa definesca identitatea de marca. Daca ar fi fost dupa mine as fi lasat bordul acela patratos de la prima varianta a loganului - mi se parea foarte potrivit pentru un SUV.

Pe mine asta ma incanta la duster (dar si la vechiul logan) si anume simplitate la maxim si functionalitate la fel. Sa-i lasam pe altii sa se incurce printre zeci de butonase si noi sa ne incantam de privelistea din exterior. De drumurile pe care dusterul ne poarta cu succes.

De ce am visa la un bord de tiguan? sau de Q5. Doar pentru a fi asemenea cu cei ce platesc dublu pentru a avea - in esenta - aceleasi avantaje? Cineva spunea (si pe buna dreptate cred eu) ca lucrurile cu adevarat importante costa putin sau nu costa deloc. In rest este doar lux ce ni se vara pe gat la preturi astronomice.

Cred ca asta e filosofia castigatoare pe care a fost construit noul brand Dacia.

Link spre post

Versiunea noastra arata mai bine. Cel putin fatza asta de renault este urata zici ca-i un sh de vreo 10 ani. Si tinicheua aia cromata din spate (pe care scrie duster) mare cat toate zilele. A noastra pe negru e mai frumoasa si mai potrivita in context. Dar per ansamblu e aceeasi marie.

Iar de interior nici nu are rost sa vorbim e doar putin altfel. Oricum consider ca mentinerea liniei simple de pe vechiul logan este pana la urma o caracteristica ce poate sa definesca identitatea de marca. Daca ar fi fost dupa mine as fi lasat bordul acela patratos de la prima varianta a loganului - mi se parea foarte potrivit pentru un SUV.

Pe mine asta ma incanta la duster (dar si la vechiul logan) si anume simplitate la maxim si functionalitate la fel. Sa-i lasam pe altii sa se incurce printre zeci de butonase si noi sa ne incantam de privelistea din exterior. De drumurile pe care dusterul ne poarta cu succes.

De ce am visa la un bord de tiguan? sau de Q5. Doar pentru a fi asemenea cu cei ce platesc dublu pentru a avea - in esenta - aceleasi avantaje? Cineva spunea (si pe buna dreptate cred eu) ca lucrurile cu adevarat importante costa putin sau nu costa deloc. In rest este doar lux ce ni se vara pe gat la preturi astronomice.

Cred ca asta e filosofia castigatoare pe care a fost construit noul brand Dacia.

esti cam rautacios pentru admiratorii sh din romanica,

tipul asta spartan nu duce la un consum firesc societatii actuale,

dar este sanatos pentru noi, :ahappy:

Link spre post

pe mine la faceliftul din 2013 sau 14 m-ar interesa sa se modifice in bine caracteristicile off road ale masinii.....esapament spate, macar optional diferential spate blocabil, motor pe benzina mai puternic...cam astea..bordul ,vopsele, radiouri, boxe, nu ma intereseaza

Link spre post

@soare - respect deciziile tuturor si nu am nimic cu cei care prefera alte masini fie ele noi sau sh atunci cand nu se opteaza din orgoliu. Pt ca am auzit o discutie de genul "imi place tare dusterul dar cum sa-mi cumpar dacie ca sunt (...) si ma fac de ras". Astfel de opinii imi trezesc greata si mila totodata.

Pe de alta parte, la faceliftul de peste un an sau doi pe mine nu ma mai intereseaza nimic deoarece mi-am luat deja duster si nu vreau dseocamdata sa-l schimb (si chiar daca as vrea nu prea se poate) :)

Asa ca DRUM BUN tuturor fiecare cu utilajul sau. Apropos, ieri am urcat niste dealuri destul de abrupte acoperite cu strat de min. 10 cm de zapada cu 4x4 blocat si cu asr esp deconectat. Am avut senzatia ca merg pe sosea. Nici macar o urma de derapaj sau de opintire. Cauciucurile sunt cele cu care am cumparat masina. (mi-a fost ciuda ca am comandat deja anvelope de iarna deoarece cred ca ma descurcam si cu astea). Oricum sunt incantat de felul in care s-a comportat masina.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...