Sari la conținut

Probleme faruri?

Postări Recomandate

Zice la carte ( manual de utilizare dacia duster)

Urme de condens în lămpi - Aceasta nu este o anomalie. prezența urmei de condensare este un fenomen natural legat de variațiile de temperatură. Aceste urme vor dispărea rapid în momentul utilizării lămpilor, p. 5.41, ediția din martie 2010.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu sincer nu prea am condens în lămpi mai de loc, și țin mașina afară, ploaie, alea,alea, nu am garaj, circul zi de zi, dar tot timpul cu faza scurtă aprinsă, chiar și prin oraș, poate din această cau

Sunt două variante: o primă variantă de reducere a umezelii este introducerea, prin gaura unui soclu, a unui plic de silica-gel(din ambalajele cu componente electronice) sau altă substanţă hidrofilă,

Hmmm, imi amintesc de daciile cu apa de doua degete in faruri. Aia problema...

Este o anomalie si una foarte mare.Pe atehnicul care a specificat asa ceva este suficient sa-l ei de manuta si sa se uite si la alte masini care nu au aceasta problema si sa dea explicatii.Urmare acestui fenomen oglinzile farului se vor matui in timp si nu mai spun ce lumini vei avea pe timp de noapte,iar condensul nu va disprea decat la vara o spun din proprie experienta.Am aceasta problema doar la farul stang la service mi-au spus clar schimbati farul 1200ron Eu m-am pricopsit doar cu 50ron de la cel care mi-a atins bara ca lasase o urma usoara pe bara.

Link spre post

Eu sincer nu prea am condens în lămpi mai de loc, și țin mașina afară, ploaie, alea,alea, nu am garaj, circul zi de zi, dar tot timpul cu faza scurtă aprinsă, chiar și prin oraș, poate din această cauză nu am condens, zic.

La cele din spate nici vorbă de condens, nu am observat niciodată.

Se observă o urmă de condens la farurile de ceață, pe vreme umedă, dar dispare când le aprind....

Link spre post

Mai prost e la astia cu lumini de zi care nu stau cu faza scurta aprinsa si implicit nici cu triple spate si rezulta o apa de numa numa.

Aici ai dreptate, ”avantajele” progresului tehnologic, zic și eu......

Cu toate acestea m-am uitat astăzi la mașinile din oraș, care nu aveau nici un bec aprins, și nu aveau condens mai nici unele....

Poate este mașina ta mai sensibilă, glumesc....

Nu îmi dau seama care ar putea fi soluția în cazul tău; partea proastă este că nu sunt multe dustere FL, ca să poți face o analiză mai amănunțită, părerea mea....

Link spre post

@psystem:

M-am mai gândit, vorba reclamei,

încearcă următoarea variantă,

mergi câteva zile cu faza scurtă aprinsă, implicit farurile de ceață, însă fii atent să fie și ceață, pentru că altfel riști o amendă din partea domnilor polițiști, ceea ce implică aprinderea tuturor lămpilor, și cred că acel condens va dispărea cu siguranță.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...