Sari la conținut

Dacia Duster 1.3,Tce 110kw,4x4, prestige +

Postări Recomandate

Salut si bun venit pe acest forum, felicitari pentru achizitie, sa o volanesti sanatos \cu placere si multi km fara probleme.

Referitor la "puțin sceptic la început de drum cu al meu Duster " din cate au scris colegii de forum(uri) sunt multumiti de Duster si de motorul 1.3 TCE care pare unul fiabil si "consacrat" dar asa cum bine s-a scris anterior :thumbsup: asta mai tine putin si de noroc, putand sa fie diferente si de la lot la lot sau chiar de la masina la masina (mai ales la modelele noi), totusi lasa scepticismul si bucura-te de masina noua, asteptam si alte impresii, detalii (eventual si poze), etc. ...

Editat de Gil26
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 01.03.2024 la 23:45, Alin1206 a spus:

Salutare tuturor și mulțumesc admin pentru accept. Proaspăt deținător de Duster, puțin sceptic la început de drum cu al meu Duster la 7 km în bord, sper din suflet sa nu ma dezamăgească. 

km faini si numai bine.

1. Atentie mare la amagiri.

2. Sufletul nu are ce cauta in aceasta formulare. Atentie la exprimare.

3. Mak ti-a zis bine sa mai treci pe la biserica. Acolo e departamentul cu suflete.

4.Ca sa nu ai dezamagiri - e simplu - nu te amagi.

5. O vorba din batrani zicea - in muieri si n masini sa n-ai incredere niciodata (in frane in special). Iti pot confirma din experienta personala (ca eu is prost si nu cred cand imi spun altii) - ASA ESTE! Ambele sunt niste mincinoase!

6. Apa..pardon, benzina, paie si bataie- acutualizat - mergi cu grija prima mie de km ( ai in carte cum) apoi un schimb de ulei si ..km multi! nu uita - schimburile se fac la 10k km si nu la cei 20..30 cum ti  s-a spus. TOate consumabilele OEM, nu de la "lasa nepoate ca stiu eu ca mai bun asta"

Acum 22 ore, Mak a spus:

Atunci,Domnul fie cu tine!O sa.ti meargă brici!

Si cu Duhul tau!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...