Sari la conținut

Probleme cutie de viteze duster 1 1.6 16v

Postări Recomandate

Am cumpărat pentru părinți un duster 1.6 16v  4x2 benzina din 2011 care bănuiam ca are doar kitul de ambreiaj defect. Mașina  intra foarte ușor în toate vitezele doar ca are zgomot mare de sirenaj mai ales în frână de motor... la apăsarea ambreiajului se face liniște. 

Cutia este de tipul JR5 316 și am înțeles ca a fost montata pe Fluence proprietari care acuza același defect din garanție (40 mii km) și defectul consta în dizolvarea cementului de pe rulmenții conici ai trenului mobil. 

Pe la dezmembrări se vând cutii de 4x2 duster 1 cu alte coduri... oare se potrivesc?! 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atasat cateva capturi referitoare la cutia JR5 –xxx de pe Duster H79 (cu mentiunea ca toate codurile OE se obtin si verifica doar pe baza seriei VIN) poate te ajuta, sau pe alti colegi de forum:

CutieJR5-1.png

CutieJR5-2.png

CutieJR5-3.png

CutieJR5-4.png

CutieJR5-5.png

CutieJR5-6.png

CutieJR5-7.png

CutieJR5-8.png

Editat de Gil26
Link spre post
  • 2 weeks later...

Multumesc.... am sa studiez. As putea încerca să schimb rulmenții dar am auzit ca cei de origine sunt SNR dar sunt la fel de slab calitativ pare găsesc alt fabricant pe aceleași cote. 

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
  • 3 weeks later...
La 29.01.2024 la 5:12, Gil26 a spus:

Atasat cateva capturi referitoare la cutia JR5 –xxx de pe Duster H79 (cu mentiunea ca toate codurile OE se obtin si verifica doar pe baza seriei VIN) poate te ajuta, sau pe alti colegi de forum:

CutieJR5-1.png

CutieJR5-2.png

CutieJR5-3.png

CutieJR5-4.png

CutieJR5-5.png

CutieJR5-6.png

CutieJR5-7.png

CutieJR5-8.png

Iau în calcul și schimbul de rulmenți dar cum am mai spus sunt persoane care au fost nemulțumite de rulmenții de origine în schimb  varianta schimbării cu JR5 395  cea de pe motorul 1.6 sce credeți ca este viabila?! Mulțumesc. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...