Sari la conținut

Dusteristi, cucerim si varful Leaota aproape 2000 m alt. (Dambovita/Arges)?

Postări Recomandate

Eu unu ma abtin nu cunosc zona asa ca las la aprecierea celor care cunosc traseele - zona numai aventura sa fie.

Referitor la plecare e posibil sa plec singur mai tarziu din Bucuresti undeva pe la ora 21 maxim 22 pt ca nu stiu daca imi termin eu cat si prietena treaba pana la ora de plecare propusa de voi.

George Chinezu

GXRu

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu un pic de tarsha intr-o zona cu mai multe cataroaie (vezi patania anterioara), am trecut cu brio traseul. M-am catarat chiar si pe un mic deal - prietenii stiu de ce Concluzie: te poti baza pe P

Posted Images

pai daca tu esti impotriva a doua grupuri (tu esti unul dintre cei 2 ai unui grup)

daca doresti un alt traseu decat cel propus in acest topic atunci poti sa vii cu aceasta propunere pentru o urmatoare iesire.

atentie la afirmatii!!! Eu NU sunt "unul dintre cei 2 ai unui grup" si n-am fost niciodata cu alt program (de plimbare) decat intreg grupul!!! Tu ai fost cel care a facut 2 grupuri de plimbare

pentru a impaca si capra si varza propun urmatoarea solutie:

- chinezu si daniel sa urce pe Leaota dinspre Runcu

- noi ceilalti sa urcam dinspre Badeni

- facem jonctiunea sus pe varful Leaota

, iar eu nu am facut decat sa prezint parerea mea ca "nu sunt de parere ca trebuie sa ne spargem in grupuri!

Cat despre traseu... A SE CITI IN ROSU!

Propun benzinaria Petrom de la iesirea spre A1 (B-dul. Iuliu Maniu, nr. 486) la ora 19:00.

Nici eu nu stiu daca reusesc sa ajung la ora aia... dar, exista si telefoane pe care putem sa ne auzim...

Nu am prins ideea cu cine mai sta la Hotel Masina (in afara lu' GXR-ul)... poate mai confirma sau infirma cineva...

Link spre post

@daniel: eu stiu exact ce am scris. in urma obiectiilor chinezului am propus formarea a 2 grupuri. nu am decis ci am propus! avand in vedere ca tu esti impotriva acestei propuneri si ai fi facut parte dintr-un grup de 2 masini (conform propunerii, subliniez inca o data!) propunerea mea pica!

ce afirmatii am facut la care trebuie ca tu sa imi atragi atentia cu atatea semne de excalamare?!

te rog ca tu sa ai grija ce scrii!

Link spre post

in legatura cu cazarea si cu ora de plecare:

- doru are cazare in Campulung

- daniel si chinezu dorm in masina

- denon si cu mine dorim cazare la pensiune

- melcu nu si-a exprimat inca dorinta

@denon2808: vrei sa caut o pensiune in zona si sa fac rezervarea pentru noi 2 camere?

@melcu: tu te "lipesti" de noi, dormi in masina sau dormi acasa si vii cu noi doar pe traseu?

@dorucz: plecarea la ora 19.00 de la Petrom Iuliu maniu e ok pentru mine. ce zici denon2808?

Link spre post

Din pacate, va anunt ca nu mai pot veni din motive care nu tin de mine. Trebuie sa ajung undeva neaparat in ziua de sambata. In cel mai bun caz pot aparea sambata seara (dar nu stiu ora la care as ajunge).

@dusty, multumesc frumos, ramane sa vorbim la telefon, sambata dupa amiaza.

Daca se modifica ceva si pot veni de vineri, o sa optez probabil varianta "Prafuila".

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...