Sari la conținut

Duster 2022, 1.5DCI 115CP 4X4

Postări Recomandate

Sfaturi de luat ca atare:

- mașina e nouă, în rodaj, nu ai ce căuta la peste 130km/h și 2500rpm - vezi manual capitolul 2.2

- studiază sistemul 4x4 de pe Duster, de 3 generații e același - cutia de transfer, cardanul și diferentialul spate se învârt permanent în mișcare, doar că nu sunt cuplate (electric) decât la nevoie (Auto) sau voit (4x4Lock)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Atâta vreme cât circuli pe asflat/drum uscat/suprafata fara probleme de aderenta, eu recomand sa lasi pe 2WD. Nu vei vedea diferente decât la consumul de combustibil. Ce sens ar avea sa-l lasi pe auto

Sfaturi de luat ca atare: - mașina e nouă, în rodaj, nu ai ce căuta la peste 130km/h și 2500rpm - vezi manual capitolul 2.2 - studiază sistemul 4x4 de pe Duster, de 3 generații e același - c

Interogare Google,   Contact - Relații clienți - Număr de telefon Dacia https://www.dacia.ro › contact Echipele serviciului Relații clienți pot fi contactate la numărul de tel

Posted Images

Rodajul a fost facut corect in cei 1500 de km, mai mult de jumatate a fost drumul de la Campul Lung la Bucuresti, apoi de la Bucuresti la Timisoara. cca 840 de km (inmatriculare birocratie etc) 

Am respectat rodajul, acum am peste 2000 de km. 

Din pacate, masina asta e gandita pt drumuri nationale, acolo se simte in largul ei, la viteze de 90-110 km/h. Pe autostrada merge ok cu 140 dar e prea turat motorul.

La 70 km/h treapta 5 am 2000RPM

La 90km/h treapta 6 am 2000 RPM

La 110km/h treapta 6 am 2300 RPM

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare, dupa prima plimbare la zapada, am constatat ca lipsa de protectie de plastic la rotile spate chiar conteaza. Practic zona respectiva se sableaza sistematic cu nisip. Exista o varianta de protectie ce poate fi aplicata ulterior?

PS, cu cuciucuri all season nu ai ce cauta pe zapada...

d2.jpg

d1.jpg

d3.jpg

Prima cerere de uree la 3346 de km

uree.jpg

km.jpg

Editat de christistanciu
Link spre post
  • 4 months later...
  • 1 year later...

Salutare, nu am mai scris de mult pe aici. Masina are aproape 90.000 de km acum. Am o eroare de adblue, care a inceput sa se manifeste prin nerecunoasterea rezervorului plin, desi am umplut rezervorul, mesajul prevedeti adblue in 24000 de km nu a disparut. Am programat-o la service, dar am mai facut 400 de km intre timp. Lucrurile s-au agravat si am primit mesajul STOP Avarie electrica PERICOL.

Intrebarea mea este: transportul cu platforma intra pe garantie? sau platesc eu?

Care este procedura? Unde trebuie sa sun?sau scriu? este vorba de 70 de km distanta.

Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

pericol.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...