Sari la conținut

Regulile bunului simt in off-road

Postări Recomandate

• 1 year later...
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa ce am participat la mai multe intalniri prietenesti sau am citit/vazut modul de desfasurare a unora dintre aceste intalniri, am descoperit si cateva informatii despre REGULI IN OFF ROAD.   Le

Singur e cam nasol sa iesi, e bine sa iei si sotia in dreapta, sa aiba cine impinge daca ramai intepenit prin noroaie.

Una peste alta, noi nu facem off extrem, asa ca marea majoritate nu vor ajunge sa intre in situatii cu inclinari laterale extreme sau prin locuri unde este nevoie sa te asiguri cu sufe sau mai stiu eu

Mi-a sarit in ochi regula 3. WTF? Nu pot merge cu 13km/h decat daca drumul e foarte prost :)

Nu stiu de ce am impresia dar... cred ca n-ai citit cu toti ochii!

Dar daca tu vrei sa mergi in mare viteza n-ai decat s-o faci de unul singur in rest, toti cei care vor merge in OFF-ROAD or s-o faca si cu 5 km/h daca este cazul

Cred ca se refera mai degraba la viteza medie pentru parcurgerea traseelor de offroad.

Se fac referinte la vre-o anume viteza! Este o traducere "de bun simt" a regulii "pana la evitarea oricarui pericol.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand e cazul, normal ca mergi si cu 5 la ora, dar unde se poate mai tare, merg mai tare, dar in anumite limite, nu m-am "aruncat" niciodata la viteza mare aiurea. Imi parea doar cam nasol sa mergi cu 15 la ora pe drum drept. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 10 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...