Sari la conținut

Am pus un tester autorizat si kilometrajul nu corespunde cu cel din Bord.

Postări Recomandate

Salutare Dusteristi!

Am un Duster din 2010, 1.5 dci, 110cp, cumparat de la prim-proprietar in 2018 la un kilometraj de putin peste 100.000. Vanzatorul, oarecum o cunostinta de-a mea, referinte bune, mi-a pus la dispozitie cartea service a masinii, cu toate facturile pentru fiecare interventie(facute in reprezentanta), care corespund cu ce este in sistemul Dacia Renault. 

La un tester recent, mecanicul imi arata ca Dusterul meu are apropae 300.000 de km, desi in bord la momentul actual am 188.000km. 

Este posibil ca tersterul sa nu arate kilometrajul real?

De unde diferenta atat de mare intre terster si kilometrajul din bord?

Multumesc in anticipat!

Editat de Mak
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mutat aici că nu are legătură cu Dusterul meu.

1. Definește tester autorizat.

2. De unde știi că au fost modificați km (unde ai văzut) - pe Duster ph1 nu se vede așa ușor.

3.  Ești 100% sigur că nu s-a înlocuit TdB sau calculatorul de injecție ?

Link spre post

Cred ca este un tester can clip dim ce am cautat  după interfață. Mecanicul zice ca e cel utilizat de Dacia Renault.

Referitor la km, eu am luat-o la 103.000...acum are 188.000 iar pe tester(vezi imagine) apar aproape 300.000.

La a 3a întrebare nu știu sa ți răspund. S au schimbat 2 injectoare la primul proprietar, atât e tot ce știu.

Screenshot_20221114-183135_Gallery.jpg

Link spre post

Deci punctul 3 rămâne în picioare.

Au fost cazuri în care s-a înlocuit TdB în garanție (joja indica aiurea) și pleca de la zero nu de la kilometrajul prezent la înlocuire - vezi carnetul de garanție

Altă situație e calculator injecție defect, inlocuit cu altul cu km mai mulți - iarăși foarte plauzibil, dCi-ul pe Duster ph1 nu a fost monument de fiabilitate.

Verifica și la RAR km la intrările la ITP

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...