Sari la conținut

Antena „aripioara de rechin”

Postări Recomandate

Am montat o antena „aripioara de rechin” cod OEM 8201731020, ca accesoriu post vanzare pe Duster 2 (2022).

Arata relativ bine si ma ajuta la montarea cutiei portbagaj pe barele transversale.

Problema este ca pierde foarte frecvent semnalul radio, in special pe ZU, chiar si in oras.

Sa fie oare chiar asa de slaba comparativ cu cea originala?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Definește :

Am montat o antena „aripioara de rechin”  - TU sau un service, masina e echipată cu Radio sau Medianav * ?

pierde foarte frecvent semnalul radio - În ce oraș, ce post de radio frecvență nu denumire?

*Dacă nu știi ce ai pe mașină

Link spre post

Cu antena stock prindea toate posturile locale foarte bine. Intre timp mi-am adus aminte ca atunci cand am facut comanda masinii, in primavara, l-am intrebat pe agentul de vanzari daca se poate monta acest tip de antena, mi-a zis ca da, dar nu recomanda, nu stiu care a fost motivul. Acum am aflat...

Editat de EduardVe
Link spre post

MIe imi place gusturile nu se discuta ....da aia de rechin e mai faina ,dar prea multe trebuie desfacute pe la masina sa o montezi ! 

Numai bine . Ovidiu

Editat de ow3x3xpr3ss
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...