Sari la conținut

Duster 4x4 150 TCe 2022

Postări Recomandate

Am fost azi la service. S-a înlocuit piesa pe garantie. Codul piesei este: 788276143R. (Comanda incuietoare trapa)

@ttt2021scuze de poluare topic. Dar tot raul spre bine: o sa fie de folos la rezolvarea punctului 1. (sper sa nu fie cazul)

Editat de PPV
Adaugare Informații noi
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
La 25.10.2022 la 13:38, ttt2021 a spus:

16.000 km -  a aparut un greier in bord, partea stanga in zona aeratorului. Rezolvat prin strangerea unor suruburi putin destranse si aranjarea cu mana cablurilor de prin bord. In afara de observatiile initiale care se mentin nici o alta problema.

Ce anvelope recomandati pentru noroi / zapada (off road) care sa nu necesite kit de inaltare si alte modificari?

Poți oferi mai multe detalii? Am aceeasi problema…

Link spre post

Răspunde şi el unde poate, nu se vede că nu mai vorbeşte nimeni pe aici, se aplică politica pumnului în gură.

Forumul ăsta devine praf cum nu mai numesc şi altele dar ştiţi şi voi care sînt alea, rude ( prea ) apropiate

Să le fie de bine, eu cel puţin nu am nimic de pierdut.          

Link spre post

hai mai colega ca este ok aici. Sunt cativa uameni foarte faini care ajuta si raspund. Ba unii chiar "din interior".

E adevarat ca moda forumurilor s-a cam dus insa cel putin aici este ce trebuie.Si sper(am) sa ramana (cel putin) asa.

Zi faina!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...