Sari la conținut

Termen livrare Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Astazi am ridicat masina, un Duster 1.3 Tce 150 4WD Gri Comete, echipare Prestige+Pachet Confort 2+Camera Multiview. Comandat pe 07.01.2022, ridicat pe 24.03.2022. A venit mult mai repede decat estima

Salutare. Astazi am fost notificat ca, comanda data in 18 ianuarie este gata de livrare si tb achitata diferența de plata. Estimarea inițială a fost de la inceput S20-S21. Este vb de un Duster Prestig

Eu am ales EDC, Prestige, roșu, cu scaune încălzite și usb spate. Despre cârlig, exact ca mai sus, mi s-a spus că se montează la reprezentanță (adică în Constanța, în cazul meu). 

Posted Images

• 2 weeks later...

N-au frate nici o treaba, astept tot din martie si n-am primit nici un tel nimic. Ma gândeam ca sa-i iau ceva pneuri de iarna ca a mea fiind 4x2 vine cu ele se vara dar cine știe dacă vine bolidul la vara sunt la fix :)) Asta seara am sunat si eu după ceva timp si am prins prima Dna amabila la tel si zice “ va promit ca va sun luni sa vedem ce se mai întâmpla ca acum nu mai e nimeni la departamentul comercial si mie nu-mi apare numic in pc” -Super, va multumesc si Weekend plăcut ! i-am zis :))) chiar m-a bufnit rasul ca n-ai cum …

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...