Sari la conținut

sfat achizitie Duster

Postări Recomandate

Multumesc, stiu ca este greu de tinut curat dar imi place, de aceea am ales o masina neagra fara ESP in locul uneia cu ESP dar alta culoare, si sincer, daca nu imi faceau rost de una neagra amanam momentul achizitiei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Doar 200k ca de e "gipan" :hyper:. Passat-ul il spalam saptamanal, dusterelul in 2 luni l-am spalat de 2 ori si asta ca nu am avut de lucru si am plecat cu ceva namoale pe el de pe forestiere. Dar negrul ala lucios.....superb, cu irizatii metalizate....

Link spre post

Felicitari pt. achizitie. Am si eu un DUSTER negru si este OK cu spalat-u, dar te rog sa-mi spui si mie la ce dealer ai comandat covorasul pt. portbagaj la 1.5D 4x4, 110CP, deoarece eu am achizitionat masina in Martie 2012 de l;a Meridian Buc. si nu aveau covoras portbagaj pt. 4x4.

Link spre post

E clar. Vezi ca nu se potriveste cel de 4x2 pe 4x4. Nu-l lua ca dai banii aiurea cu povestile lor de dealer ca nu stiu ce vand.

Am vazut un anunt pe bullbar-praguri.ro si o sa intreb acolo daca au covoras de 4x4.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...