Sari la conținut

Postări Recomandate

Numerele rosii sunt valabile pana la emiterea celor negre chiar daca ea inca nu e expirata (autorizarea provizorie). Scrie chiar pe ea.

La mine nu scrie pe acea autorizatie decat ca e valabila 30 de zile - si sunt acolo clar scrise zilele. Mai scrie ca nu se prelungeste. Si cam atat.

Deci nu as fi asa sigur pe ceea ce zici. Poate te gandesti la autorizatiile provizorii emise de politie. Dar astea emise de dealer pentru masini noi, nu au astfel de restrictii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 187
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da corect, greșeala mea.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Va salut domnilor! Va urmaresc de ceva vreme si acest forum a avut o mare contributie in achizitionarea noului meu Duster. L-am inmatriculat ieri si pot sa va spun cat a costat: Duster Laureat 1.5

Dr_dumi, exact prin asta am trecut si eu in iunie, la sectorul 2. Aveam copie de pe carte trimisa de fabrica, nu mi-au acceptat dosarul la anaf fara original; a durat 3 zile calculul, in ziua 3 (joi)

Posted Images

Da, dar acest topic e despre inmatricularea Duster.

Cei mai multi de aici vor sa inmatriculeze o masina noua, luata de la dealer.

Deci parerea mea e ca nu e nici o problema daca mergi cu numerele rosii pana la expirarea autorizatiei provizorii primita la ridicarea masinii de la dealer.

Daca cineva are o dovada contrarie, sa zica aici.

Link spre post

@@i96nds...

Conform legii, masina se numeste inmatriculata:

- provizoriu - atata timp cat ai numerele rosii;

- definitiv - atunci cand ti-ai obtinut numerele de inmatriculare definitive.

Masina inmatriculata definitiv inseamna anularea numerelor rosii (chiar daca ele mai sunt valabile) si a autorizatiei de circulatie.

In mod normal, conform legii, Politia ar trebui sa-ti ceara numerele vechi (rosii) si Autorizatia de circulatie... dar, de lene ei n-o fac.

Dar pentru convingerea ta citeste Art 13 Aliniatul 3 din Codul Rutier si vezi ce spune acolo.

Link spre post
  • 1 month later...

Hahaha..., probabil! Faza tare a fost ca, in momentul cand au venit dosarele de la semnat, ca nu eram singurul care asteptam, am tras cu ochiul prin ele! Eu eram cea mai mare gasca! Toti aveau de plata 300, 500 ron, iar eu cel mai cu moț, 2000! :D

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...