Sari la conținut

Probleme cauciucuri continental M+s

Postări Recomandate

Cand iti cumperi Dusterul poti sa-ti alegi anvelopele pe care sa le aiba la livrare? Ma refer daca in loc de Continental poti sa alegi Michelin Latitude.

nu cred, pentru ca nu este in oferta de achizitionare.

asa cum nu te intreaba daca stopurile spate vrei sa fie din franta sau germania, sau jentile din bulgaria sau ucraina.

la dusterul meu stopurile spate sunt made rusia iar jentile made turcia;

cu alte cuvinte tu alegi masina, culoarea, dotarile, motorizarea, si nu marca sau tara de fabricatie a dotarilor.

nu cred ca poate cineva sa aleaga marca cauciucurilor cu care va veni masina, asa cum nu alegi nici marca bateriei electrice, a becurilor, a scaunelor sau a lichidului de racire sau frana.

eu chiar nici nu ma gandeam ca dusterul poate fi livrat cu cauciucuri continental sau michelin.

daca nu era acest forum nici nu-mi trecea prin cap sa ma interesez de tipul cauciucului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...
  • Răspunsuri 36
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pai Dorel, este clar ca la ce conditii de exploatere aveti voi, Continentalurile astea stock nu va sunt bune si va trebuie altceva, daca nu chiar d-astea cum au colegii care merg la offroad. Dar asta

Probabil.asa se explica de ce am avut continental pe masina si rezerva michelin

Eu la 30 km/ora am tamponat usor pe cineva, noroc ca avea cui pe spate si nu a patit nimic. Dupa o saptamana le-am schimbat. Dupa 4 ani si vreo 40.000 km am zis ca nu merita sa-mi risc viata si pe a

Dacia NU monteaza cauciucuri vechi ci numai din zona de fabricatie imediata a masinii . Daca sunt mult mai vechi exista posibilitatea sa fi fost schimbate pe la dealer ca mai fac magarii.

Probabil.asa se explica de ce am avut continental pe masina si rezerva michelin

Link spre post

am avut si eu continental M+S si am ajuns la concluzia ca nu sunt bune de nimic mai ales iarna cand am ramas infipt in zapada

si nu a mai iesit nici cu 4X4 decat in marsarier.

oricum va trebui sa cumperi altele

Si ce te face sa crezi ca daca aveai cauciucuri de iarna ieseai? Nu te poti arunca orbeste in orice morman de zapada bazandu-te pe 4x4. Poti avea si mama cauciucului de iarna si pe tata lu' 4x4, daca sunt conditii sa ramani intepenit, ramai.

Link spre post

si asta imi aduce aminte de o patanie a unui posesor de 4x4 cu 3 blocante si suspensia pneumatica.

zapada noua si mare in zilele de sarbatori , gaseste omul nostru un lot viran plin de omat neatins. blocheaza toate diferentialele , urca masina maxim ... si ii da bataie .

ghici ce a patit ?

Link spre post

I s-a blocat diferenţialul de pe scaun? ;)

Un LandCruiser…

Cel de jos încearcă zăpada cu anvelope de vară (sau M+S standard livrate. şi nu unele dedicate de iarnă) la -10°C, cu gheaţă sub zăpadă:

http://www.youtube.com/watch?v=YG7UEgeOl84

Ăsta se mişcă…

O joacă între americance…

Totul ţine de condiţiile de mediu şi abordarea lor

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...