Sari la conținut

Postări Recomandate

S-o stăpânești în continuare sănătos și fără evenimente rutiere. Ce altceva sa zică un alt prost care are și el o astfel de mașină în proprietate :))

Ai cam bibilit-o, nu glumă. Normal că n-ai avut timp sa-i faci jurnal, până acum. Dacă-i decembrie 2017 poți s-o treci ca având MY2018. Altceva nu văd ce să-i mai faci, are tot ce-i trebuie și nimic excentric.

Ce să te întreb, că ai zis tot.. A, din cate mișcări ai reușit s-o parchezi acolo? :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Topicul nu l-am facut sa ma laud eu ce smecher sunt.

Chiar m-am gandit destul de mult daca merita sau nu sa expun aici cu bune si cu rele experienta mea cu masina.

L-am facut pentru a arata cate lucruri se pot face si pentru a oferi sfaturi pe viitor cu speranta de a nu mai pierde timp si bani, daca e cineva interesat. O centralizare de informatii, pe care nu am vazut-o nicaieri.

O sa urmeze si o serie de filmulete...probabil o sa le denumesc "O data-n viata" :))

• Like 2
  • Mulțumesc! 3
Link spre post

E foarte bine! LAUDA-TE

numai prostii au inventat "modestia". De unde sa stim ce se poate face si cum si care e rezultatul daca cei care muncesc " nu se lauda".

Ce bine ar fi sa avem numai "Smecheri " Ca tine.

Iti dai seama ca "portofelarii"ar ramane fara obiect de activitate.

Bravo!

Link spre post
  • 1 year later...

Salut, imi place foarte mult cum ti-ai aranjat masina!

Te rog, poti sa-mi spui unde ai colantat eleronul si usile spate+ aripile, pe acea portiune dintre luneta si geamul fix? Arata extraordinar de bine!

Merci mult!

Link spre post

Eleronul l-am facut la un service ce se ocupa de colantari auto.

Usile spate + aripile le-am luat de pe net si le-au aplicat cei de la service-ul unde am colantat eleronul. Nu vin la fix, mai trebuie retusate putin, insa acopera destul; de aceea le-am si dus la dansii sa le monteze.

Link spre post
  • 11 months later...

Salutare.

Pe de o parte te felicit, iar pe de alta parte iti multumesc pentru toata aceasta centralizare pe care ai realizat-o. Mie personal, mi-ai facut cautarea accesoriilor pe care as vrea sa le montez pe masina mult mai usoara. Poate ar fi fost bine sa pui si niste preturi, ca sa avem o imagine a evolutiei acestora in timp, mai ales ca, dupa cum am observat cu totii, in ultima perioada, au cam explodat.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...