Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna, am comandat si eu un duster la sfarsitul lui decembrie cu avans 4900E pe firma.

Din motive financiare ale firmei mi-au cerut avans 25%, am convenit cu dealerul dacia sa platesc o parte la inceput si restul cand iau masina.

Nu am aflat inca cand este gata dar vad ca pe factura imi scrie termen de incasare 02.03.2012, ma gandesc ca nu scrie termenul de incasare aiurea probabil atunci o sa fie gata. Puteti sa ma lamuriti si pe mine ? dealeru la care am comandat este in concediu si nu pot sa iau legatura cu el. Va multumesc, sa aveti o zi buna.

salut,

incearca aici : vrei-sa-stii-cand-iti-vine-dusterul-status-comanda-duster-t104.html

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

Dragi membrii,

Am primit un mail de la Dacia in care imi spun ca numai pot sa imi furnizeze detalii privind datele de livrare Duster.

Imi pare rau ca numai pot colabora in aceasta privinta cu cei de la Dacia.

Va multumesc pt intelegere,

admin.

Se pare ca nu mai poate sa afle. oricum sunt sigur ca mai am de asteptat jumatate de luna.

Actuala masina cam vrea sa ma lase ca nu mai pun nimic pe ea, trebuie sa-i schimb kit ambreaj, kit distributie si discurile de frana.

Logan mcv 299.000 km ambreajul este cel original din fabrica, sper ca prafosul sa fie la fel de bun ca si mcv-ul pe care il am acuma.

Link spre post

Pentru detalii de livrare apelaţi la Vocea Clientului:

• [*:2tvbr38s]Telefon 0248 500 000
    [*:2tvbr38s]Fax 0248 500 076
    [*:2tvbr38s]În scris, pe adresa Automobile Dacia, Str. Uzinei nr 1, Mioveni, jud. Argeş
    [*:2tvbr38s]prin e-mail completând formularul de
aici.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...