Sari la conținut

t0rquemada

Arogante  

24 membri au votat

1. 1. Este benefic un raspuns acid/arogant?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

t0rquemada e un user bine pregatit, pana la un punct, insa pacatuieste prin atitudinea sa zeflemitoare, motiv pentru care prefer sa nu ma mai uit "in tastele" sale, iti recomand sa faci la fel. I

Vazand ca exita si o sectiune de acest gen incerc sa mut offtopic-ul. Sunt sigur ca a ajutat multi de aici de pe forum si sunt multumiti deasemeni. Nu contest cea ce stie ..... sa faca bine. Eu p

Salutare @Neek Dupa cum mai multi colegi au remarcat deja, esti complet off-topic aici intrucat nu te-ai adresat legat de un serviciu, ci legat de comportamentul/limbajul/reactiile unui membru, luc

Posted Images

never ending story, tot pe langa :)

caut sa rezolv problemele pe care le-am enumerat:)

dar ..acul in carul cu fan.

am o curiozitatea - se dau bani pt nr de posturi ? ca sa inteleg off-topul grav :)

• Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

t0rquemada e un user bine pregatit, pana la un punct, insa pacatuieste prin atitudinea sa zeflemitoare, motiv pentru care prefer sa nu ma mai uit "in tastele" sale, iti recomand sa faci la fel.

In rest, exista un admin care e "cainele de paza" al forumului, are el grija sa nu se sara calul. Noroc si pita unsa cum zice ardeleanul!

Editat de Kidu
  • Like 5
Link spre post
Acum 30 minute, Neek a spus:

cum spuneam mai sus, UNDE?

UNDE, CE?

+ 2 centi.

Acum 4 minute, Kidu a spus:

t0rquemada e un user bine pregatit, pana la un punct, insa pacatuieste prin atitudinea sa zeflemitoare, motiv pentru care prefer sa nu ma mai uit "in tastele" sale, iti recomand sa faci la fel.

In rest, exista un admin care e "cainele de paza" al forumului, are el grija sa nu se sara calul. Noroc si pita unsa cum zice ardeleanul!

mai e o treaba..atata vreme cat sunt "posesori de Duster" care nu au nici macar bunul simt sa citesca manualul sau sa dea un "google" rapid ci vin cu intrebari de ..gradinita  - e normal sa mai " intepi". Si la scoala se aplica asta, sa te faca nitel de "ras" ca sa te indarjesti in a evolua.

Chiar e normal ca un user cume t0rque sa raspunda la toate ineptiile ? ia sa te uiti pe FB  ce intrebari au unii..si ce fete au , iertat fie-mi .

aia nici permis n-ar trebui sa aiba..

• Like 3
Link spre post
  • dust3radmin locked, unlocked și locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...