Sari la conținut

Duster 1.6 SCE, 4x4, 2018

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe dealuri

Prima noastră ieșire la zăpadă, la statuia Inima lui Iisus din Harghita:   free image hosting website    

Am ajuns la 10.000 km - trebuie zilele acestea să o duc la revizie. Consumul mediu pe cei 10.000 km este 7,9 l/100km, din care 90% au fost făcuți in afara localității, dar pe drumuri de munte.

Posted Images

• 2 weeks later...

Am trecut de 1000 km, majoritatea făcuți in afara localității - consumul mediu este de 7,8 l.

Ultimii 390 km, făcuți doar in afara localității și pe autostrada, consumul mediu este de 6,7 l. 

Menționez că aceste date sunt calculate de la plin la plin, iar mașina a fost tot timpul pe auto.

De asemenea, țin să precizez că merg destul de turat, nu am văzut niciodată indicatorul de schimbare a vitezei in treaptă inferioară aprins.

IMG-20191130-115550-01.jpgupload photo temporary

IMG-20191130-110541-01.jpg

IMG-20191130-110151-01.jpg

Editat de adl
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost pe autostrada cu 145 km/ora. Nu am mers mai tare, pentru că abia a ieșit din rodaj (1000 km) , dar nici altfel nu știu dacă o să merg mai tare...

Înainte am avut un X1 de 177 cai, care iubea autostrada și viteza, dar nu cred că am mers mai tare de 150 km/ora - oricum era alta senzația la viteza mare in BMW.

Azi i-am făcut o actualizare medianavului și hărților.

Sincer, deși la început am fost destul de nehotărât in legătură cu achiziționarea Dusterului, acum sunt tot mai incantat de mașină.

Editat de adl
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...