Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

• Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Eu am o sufa si cabluri de curent, ca lanuturi de duster nu am, prietenii stiu de ce 8-)

La' ca am eu 2 seturi. Si cablu de tractare si cabluri de curent adevarate, si trusa de chei/scule.

Se confirma rezervarea la pension, deci si eu vin cu sotia si poate inca 2 prieteni.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Eu am o sufa si cabluri de curent, ca lanuturi de duster nu am, prietenii stiu de ce :-)

La' ca am eu 2 seturi. Si cablu de tractare si cabluri de curent adevarate, si trusa de chei/scule.

Se confirma rezervarea la pension, deci si eu vin cu sotia si poate inca 2 prieteni.

ai trimis cumva datele tale pentru inscriere (cele de mai jos) pe e-mail sau pm?

nume si prenume,

judet,

localitate,

auto marca/model,

culoare auto,

tip tractiune,

tip motor,

nr. adulti participanti,

nr. telefon

adresa de mail

Link spre post

Versiunea oficiala:

Nu le-am trimis deoarece vin cu masina de firma si ca atare nu ma pot baga la nimic, gen concursuri, etc. Probabil voi fi doar spectator sau eventual asistenta tehnica daca va fi nevoie. Ca atare nu am considerat necesara anuntarea mea cu fastul unui participant "full option" ci mai mult ca "nu va speriati daca apar".

Pe langa asta, eu nu sunt 100% sigur ca ajung la astfel de evenimente deoarece chiar si pe drum spre eveniment pot fi sunat si sa trebuiasca sa ma intorc pentru vre-o interventie... (vorbesc din experienta trista)

Versiunea scurta:

Nici nu stiam ca trebuie :-)

Link spre post
Versiunea oficiala:

Nu le-am trimis deoarece vin cu masina de firma si ca atare nu ma pot baga la nimic, gen concursuri, etc. Probabil voi fi doar spectator sau eventual asistenta tehnica daca va fi nevoie. Ca atare nu am considerat necesara anuntarea mea cu fastul unui participant "full option" ci mai mult ca "nu va speriati daca apar".

Pe langa asta, eu nu sunt 100% sigur ca ajung la astfel de evenimente deoarece chiar si pe drum spre eveniment pot fi sunat si sa trebuiasca sa ma intorc pentru vre-o interventie... (vorbesc din experienta trista)

Versiunea scurta:

Nici nu stiam ca trebuie :-)

Si... cu toate astea, spun si eu asa... pentru info:

Daca poti si daca vei veni, partea cu cazarea (daca si stai peste noapte) trebuie sa ti-o rezolvi singur. Problema este ca la locul de desfasurare (sau mai bine zis: CARTIERUL GENERAL) nu mai sunt locuri de cazare. S-au dat pe-aici cateva variante care sun ceva mai aproape. Succes!!!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...