Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu o vad altfel.

Campania respectiva (care e cam peste tot, nu doar la rusi) a fost anuntata de acum trei luni si e vizibil de la o posta ca se bazeaza pe vanitatea unor consumatori de a avea ceva unic, ce poate fi cumparat doar acum, ceva destinat colectionarilor (de aici si "collector"). Totusi, daca partea cu "serie limitata" sa zicem ca e destul de clara (500 exemplare in fiecare tara), partea cu "editie speciala" e mai greu de inteles, pentru mine cel putin.

Au luat un Prestige (se intampla sa am si eu, si altii) de culoare neagra (altii au vrut, eu nu) la care s-au adaugat presuri textile cu sigla Dacia (sunt rezistente, le port deja de un an), sistem media cu Android (n-am, ca e relativ recent introdus ca dotare pe anumite niveluri de echipare) cartela handsfree (avem cam toti), sistem avertizare unghi mort (am si inutilitatea asta), boxe Focal in portiere (le vad mereu pe raft la dealer dar n-am considerat ca merita sa le schimb pe cele din fabrica) si sistem multiview (se vede ca am si din-asta). Toate-s lucruri pe care le poate avea/adauga ca optionale/accesorii orice muritor de rand, oricand, fara sa se inghesuie exact acum, cand ne fac ei sa credem ca e marele si unicul moment.

Adevarata si marea diferenta o fac dungulitele galbene de pe oglinzi si acele abtibilduri lipite de praguri. Ca "plus" fata de variantele de serie nelimitata s-au gandit ei sa puna si acel "urlet" Duster, scris cu litere galbene deasupra aripilor din spate (probabil pentru ca fudulia sa fie maxima :) ). Si ca sa limiteze si mai mult seria limitata, masinile sunt disponibile doar in versiunea 4x2, cu motorizarea 1,3 tce.

As fi avut alta parere daca la tot ansamblul asta puneau un pret mai redus (n-ar fi dat insa bine fiindca e pentru colectionarul cunoscator, nu pentru amatorii de chilipiruri) sau daca aduceau ceva cu adevarat exclusivist, pe care sa-l poti avea doar cu ocazia asta: o tapiterie mai speciala, niste scaune mai speciale, o antena mai deosebita, jante unice, vopsea unica, etc. Dar nah, probabil stiu ei mai bine cum pot atrage lumea.

Editat de Stef13
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...