Sari la conținut

Dacia duster 2019 probleme mari


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@ombun, nu cred ca e dracul chiar asa de negru Daca ai fi venit pe acest forum si ti-ai fi prezentat problemele pe care le ai, iti garantez ca ai fi fost intampinat cu multa prietenie si ti s-ar

Trecand peste tonul tau alarmist te asigur ca nu e nicio conspiratie si forumul asta, comunitatea asta, este formata tot din oameni obisnuiti, posesori de Duster, la fel ca tine. Nu stiu daca pentru

Pompa de adblue..se stie..de fluierat se stie..Intai citeste....

Am cumparat un duster 1.5 dci 4x4. acum 2 luni .dupa prima luna sa stricat navigatia medianav .la 2500 km fluiera cutia si modulul de la pompa de motorina Am vb la garantie si mi au dat termen luna noiembrie pt a gasi o solutie .Am vb cu un prieten care a cumparat si el una si are aceeasi proplema la cutie si modulul de la pompa. Eu cred ca au vicii ascunse de fabricatie. Cred ca una facuta pt piata din Germania nu are aceleeasi probleme.Va tin la curent cu noutati .parerea mea este sa nu cumparati momentan si sa va informati bine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@ombun acum daca tu experimentezi anumite probleme cu masina ta, nu inseamna ca situatia se va aplica la toata lumea si ca toti vor experimenta aceleasi probleme.

Chiar si daca unele probleme sunt mai des intalnite, sa apari dintr-o data pe forum si sa spui "nu cumparati masina" mi se pare un gest (cu tot respectul o zic) putin exagerat. 

Ne-ar face placere daca ai deschide un topic nou pentru fiecare problema cu care te confrunti iar poate in acest fel vei putea gasi mai multe raspunsuri (asta in caz ca ai niste intrebari, evident, si nu doar concluzii).

De asemenea te rog sa nu mai creezi topicuri duplicate. Un singur topic pentru un subiect este indeajuns.

Multumesc pentru intelegere.

PS: Am sters topicul duplicat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut inteleg ce spuneti si va rog sa nu tineti partea celor de la Dacia .Daca dvs. aveati problemele acestea nu cred ca mai reactionati asa ,sa cumperi o masina nou si dintr o data sa ai atitea probleme nu mi se pare normal.Am spus sa nu se cumpere aceasta masina pina nu se informeaza bine despre problemele acestea .si va rog sa cititi si celelalte forumuri unde o sa vedeti ca nu sunt singurul .lasati oameni sa afle despre absolut toate problemele dusterului mici sau mari nu doar ceea ce vor unii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trecand peste tonul tau alarmist te asigur ca nu e nicio conspiratie si forumul asta, comunitatea asta, este formata tot din oameni obisnuiti, posesori de Duster, la fel ca tine.
Nu stiu daca pentru tine e prima masina noua insa sa fii sigur ca probleme si "boli ale copilariei" vei intampina la absolut orice masina noua pe care o vei cumpara, indiferent de marca sau model.

Ceea ce tu semnalezi erau niste probleme cunoscute, nu e vina nimanui ca tu nu ne-ai documentat inainte sa faci achizitia, insa de aici pana a recomanda sa nu se cumpere masina mi se pare lunga.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...