Sari la conținut

Dusterul meu

Postări Recomandate

Ce fel de cauciucuri ai ? Mărime, marca model? Si cum ești mulțumiți cu ei?

Si eu vreau sa cumpăr , ar nu știu, pe care să iau.

General GRABBER AT2

BF Goodrich All-Terrain T/A KO

CONTINENTAL ContiCrossContact AT

Cooper Discoverer S/T

Dunlop Grandtrek AT3

Ce părere ai?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 90
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (za

parerea mea pe cele all season sa le ti de vara si pentru iarna sa iti iei altele iti spun din experienta

La un rulaj de peste 5% în afara asfaltului, cele livrate fac faţă unor drumuri desfundate (drum de pământ noroios)…dacă ar fi de vară, mă cam îndoiesc de reuşita de a parcurge asemenea drumuri. Eu l

Posted Images

Ce fel de cauciucuri ai ? Mărime, marca model? Si cum ești mulțumiți cu ei?

Si eu vreau sa cumpăr , ar nu știu, pe care să iau.

General GRABBER AT2

BF Goodrich All-Terrain T/A KO

CONTINENTAL ContiCrossContact AT

Cooper Discoverer S/T

Dunlop Grandtrek AT3

Ce părere ai?

Eu am anvelope cu profilul BF Goodrich All-Terrain T/A KO. Sunt foarte multumit de ele pe sosea si pe off road in conditii de drumuri cu pietris, pamant si putin noroi.

Pe noroi mult si adanc nu sunt foarte bune pentru ca nu se auto curata si se incarca cu noroi. Pe zapada inca nu le-am incercat.

Pentru zapada am incercat Yokohama Geolandar G071 si sunt foarte multumit.

Link spre post
  • 1 month later...

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (zambesc pana la urechi) desi nu m-am obisnuit intru-totul cu el (ambreaj, cutie de viteze, schimbator, etc) Dat fiind faptul ca pana acum am condus tot felul de table pe patru roti (desi se prea poate ca din cand in cand sa fi fost 3 roti!) cand am iesit cu el din parcul auto am avut senzatia ca sunt lasata singura pe lume, ca am sa-l lovesc, ca luceste prea mult si ca mai stau putin inainte de a pleca. (Eh, femeile!) Astazi insa a fost cu totul altfel...trafic, parcari, etc. si totul a fost mai mult decat ok. In drum spre casa cineva din spate claxona si dadea flashuri, ma depaseste si ma saluta. Era un sofer de duster! (Eu:"Foarte tare frate, asta e ca la trabant!") :shock: O seara buna si kilometri frumosi!

• Like 1
Link spre post
Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (zambesc pana la urechi) desi nu m-am obisnuit intru-totul cu el (ambreaj, cutie de viteze, schimbator, etc) Dat fiind faptul ca pana acum am condus tot felul de table pe patru roti (desi se prea poate ca din cand in cand sa fi fost 3 roti!) cand am iesit cu el din parcul auto am avut senzatia ca sunt lasata singura pe lume, ca am sa-l lovesc, ca luceste prea mult si ca mai stau putin inainte de a pleca. (Eh, femeile!) Astazi insa a fost cu totul altfel...trafic, parcari, etc. si totul a fost mai mult decat ok. In drum spre casa cineva din spate claxona si dadea flashuri, ma depaseste si ma saluta. Era un sofer de duster! (Eu:"Foarte tare frate, asta e ca la trabant!") :shock: O seara buna si kilometri frumosi!

bine ai venit printre noi!

Iti uram MUUUULTI km FARA evenimente

Link spre post

Multumesc pentru incurajari! maine plec la Deva si am ceva emotii. Sper sa fie totul ok. Dupa ce m-am lamurit cum e cu cauciucurile (am M+S cred ca sunt Continental) (nu trebuie niciun fulg, stea, creasta sau varf de brad spun cei de la Brigada Rutiera) am decis ca plec cu dusterul la Deva, gandindu-ma ca e bine si pentru masina (rodaj, etc) si din cate se pare nu prea-s sanse sa ninga. oricum tineti-mi pumnii! ms!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...