Sari la conținut

Dusterul meu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 90
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (za

parerea mea pe cele all season sa le ti de vara si pentru iarna sa iti iei altele iti spun din experienta

La un rulaj de peste 5% în afara asfaltului, cele livrate fac faţă unor drumuri desfundate (drum de pământ noroios)…dacă ar fi de vară, mă cam îndoiesc de reuşita de a parcurge asemenea drumuri. Eu l

Posted Images

Ave Duster,

am fotografiat si "tapul negru " dupa ce a dat primul test in off road si a petrecut mai bine de o ora la spalatorie.

Sunt foarte multumit de alegerea facuta

P.S

Am fiert timp de 2 saptamani pana a venit auto,dupa ce am facut drive-test.

Felicitari pt alegerea facuta. Ti-ai luat un "tap" de mare angajament. E-adevarat ce spunse si @squirrel... ca la culoarea asta... Abonament cu multe intrari iti trebuie...

Acum, nu urmeaza decat sa te tii tare pe forum si sa vii si la intalniri. Incepand cu cea din vara...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ave Dusteristi,

Va multumesc pentru mesajele de new-entry si sunt convins ca Dusterul va scrie o poveste frumoasa alaturi de noi.

Abonamentul la spalatorie este un subiect care poate fi trecut pe agenda unei intalniri si va aduce beneficii membrilor acestui club.

"Tapul" negru isi va arata respectul cuvenit in trafic ,fata de fratii sai :yes:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...