Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor ! Inainte sa va intreb ceea ce ma preocupa acum vreau sa va spun ca in prealabil am cautat un topic similar dar..nu l-am ginit. Deci..acum vreo cativa ani am primit cadou un detector radar. E modelul Cobra XRS 9730. L-am folosit atunci o vreme si de atunci l-am uitat pe undeva. Ieri am dat peste el si am zis sa il mai pun o data in functiune sa..nimic deosebit pentru ca, desi conduc relativ sportiv, eu oricum nu sunt spaima soselelor.. Doar l-am pus sa il mai vad inca odata functionand asa..de pamplezir  Bai, fratilor, dar cum l-am pus in functiune si am inceput sa umblu cu masina cu el pornit..fie ca sunt in afara localitatii..fie ca sunt in interior..nu mai tace decat rar si foarte putin. Toate alarmele de toate felurile le afiseza.. Ba in banda Ka..ba in Ku..ba Spectre 1..ba VG-2...si aproape una dupa alta. Eu nu tin minte ca mai demult sa fi facut atat de urat si des.. E posibil ca intre timp sa fi aparut diverse surse care sa genereze atatea alarme false iar acest model sa fi ramas atat de in urma incat sa vada acum tot felul de chestii ce nu au treaba cu o alarma reala? Va multumesc..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Yes .... inclusiv la senzorii de la unele usi ale benzinariilor. Poti ajusta volumul. Poti elimina unele semnale. Citeste cartea de utilizare. Din pacate un pistolar inteligent ( fenomen destul de rar ) te poate frige. De acea se recomanda utilizarea in paralel cu o statie CB.

  • Like 3
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ușile automate sunt în X nu K sau Ka.

Personal merg numai cu troica*.

Medianav cu speedcam la zi + detector +stație CB, avantajul e că piuie la toate punctele galbenele inclusiv în București (adică la aproape fiecare intersecție)

 

teaser19032601.jpg

teaser19032602.jpg

  • Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru explicatii/sugestii. Ideea e ca asa cum a stat el mult timp nefolosit si-a pierdut setarile memorate initial de mine. Are, printre setari, o functie de atenuare a acestor "detectii" si odata ea reactivata lucrurile au redevenit mai calme  Am trecut azi pe langa un radar care "scana" traficul si pe ala l-a ginit de departe si a facut urat si mult pana am trecut de el  In rest..mai detecteaza cate ceva si acum dar mult mai rar si le atenueaza imediat asa incat nu mai e deranjant. Bai, fratilor, dar vad ca voi utilizati la greu tehnologia :D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

Radarele pentru auto functioneaza pe frecventele asociate cu semnalul "K" (ca si usile automate dar care au o raza destul de mica).

Semnalele "Ka" sunt in general de la link-uri MW, fara legatura cu radarele pentru auto,  le veti intalni  in general  prin zone din afara oraselor.

Editat de mikail
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cam tot ce e pe modelele noi legat de Adaptive cruise control, lane departure, etc e în Ka și generează alarme false.

Radare montate în ROmania:

Logan I, în bandă K vechile Python

Logan I MCV în Ka, Bee

Polo, în Ka, Bee-uri tranferate de pe mașini vechi

Polo,  LiDAR, pistol Laser

Un detector bun va prinde și Lidar-ul dar timpul de reacție e infim

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...