Sari la conținut

Postări Recomandate

Prin Caransebes sunt si mai zgarciti, nu am primit nimic in afara de reducerea comerciala de 600 de Euro. Chiar si presurile le-am platit :-)
E ok.. sper sa-mi vina masina mai repede totusi... am platit avansul acum 2 zile si ar trebui sa o primesc pe 20 de Mai sau chiar mai tarziu

Acum 1 oră, buzgaru a spus:

la prestige au lăsat 600 euro din preț și numere roșii gratuite atâta tot în momentul platii integrale. mașina a venit în 6 zile din momentul comenzi

6 zile? Presupun ca aveau in stoc configuratia ta, sau?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles!
Pai eu am banii in cont... dar am zis sa nu fac inca plata integral ca poate nu se mai grabesc daca le dau toti banii.
Daca are cineva experiente similare... puteti sa ma sfatuiti daca sa le dau deja banii sau sa mai astept :-)
merci

Link spre post

Oricum vei da banii..Ori ca dai avans si apoi restul,ori toti odata..tot se vor misca cum doresc muschii lor.Nu depinde numai de dealer cand ajunge masina.Asta tine de logistica Dacia..

Editat de MAK
Link spre post

Dap, ai dreptate... mai astept putin si fac plata sa ma scap de bani ca pe urma imi vin idei :-))
Vreo idee cat face masina pe linia de productie dupa ce incep lucru la ea? 

Link spre post

Banii-i dai direct la Renault Commercial Roumanie SRL, nu la dealer, cum din pacate se mai procedeaza la alte marci, de au ramas clienti cu banii dati si fara masina, fiindca dealerul respectiv folosise banii pe alte urgente in loc sa-i vireze importatorului. La Dacia, ca platesti totul o data sau in doua transe, tot aceleasi riscuri sunt, adica zero. Alegerea tine eventual de propriul cash-flow, de calcule si estimari de curs valutar.

In al doilea rand, nu conteaza metoda de achizitie sau modalitatea de plata. Timpul de livrare depinde strict de data comenzii, de configuratia aleasa si de stocul disponibil. Nu capata nimeni statut privilegiat pentru simplul fapt ca achita integral la livrare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...