Sari la conținut

Se apropie revizia de 1 an / 20000 km

Postări Recomandate

Cine a mai facut revizia 1 la duster 2- 110 cp 1.5 dci 4x4 ?

sa ne povesteasca cum a petrcut timpul pe la sevice si cat a costat?

m.am interesat cand am facut programare si mi.au transmis aprox. 700 ron..--macar sa puna tot ce e mai scump si de calitate,

am 17000 km ..si pe 23 dec. se face un an..fara probleme a mers .consum  4.8 % mediu ..resetat mereu dupa 3 plinuri si se mentine ..multumit //consum ,,multumit confort.

am un zumzait ce vine peste viteza de 30 km/h in aerisitor stanga ..nu pot sa.mi inchipui ce fosnaie pe tubulatura ,,problema cu CB.ul o rezolvata cu resoftarea..altceva  ..stropitoarea parbriz spate ,,mai anemica nu se putea  ,,pot sa pun o diuza ca cea de pe fata,ca asta functioneaza bine..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am facut revizia nr.1,

schimbat filtru   ulei ,motorina   ,aer  ,habitaclu,    ulei 4 + 1 litri  5w30 

resoftat  rezolvare bug blocare CB

total = 921 ron...  Mavexim Targoviste,(lucrat frumos folii pe volan ,pe scaun sunat cu o zii inainte de programare pentru a-mi amitii,pus in portbagaj piesele vechi si cutiile celor noi,facut proba la masina inainte de predare)

ce parere aveti ?  e scump? urmatoarea la max.1 an sau 37000 km   acum am  17000 km.

Link spre post

Update-ul soft pentru problema cu blocarea butoanelor de pe volan sper c-a fost gratuit. Nu stiu daca e cazul la tine, dar a aparut update soft si pentru rezolvarea problemei cu cardul de acces (uneori nu se mai inchid automat portierele).

Pretul e cum e, vad ca din ce in ce mai mare. Acum doi-trei ani o revizie simpla la reprezentanta abia daca depasea 600 lei. Daca ar fi de schimbat doar filtrele si uleiul, fara asa-zisele operatiuni de verificare, pretul n-ar depasi 300-400 lei.

Pentru comparatie, in Italia prima revizie la Duster 2018 1.5 dci este 220-230 euro, schimbate cele trei filtre+ulei.

Link spre post

merci ptr. raspuns ,tot kit-ul de filtre si uleiul pe aceleasi coduri oem pe emag costau 380 ron.manopera a fost 200 ron la ei.

dar stam noi cu gandul ca pierdem garantia...dar tare mi.e teama ca d-ne fereste crapa ceva important (scump),,gaseste vina tot la noi si atunci o sa.mi para rau de bani..dar mai bine sa nu ajunga nimeni acolo ,acum asta e .(dar e cam scump ??)

doar pentru blocare CB cabd se incalzea bordul,,cu portierele nu am avut probleme la card acces..

deci am iesit cu 35 euro in avantaj fata de Italia  ,am o usurare?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...