Sari la conținut

Mesaj bord - Verifica vehicul

Postări Recomandate

Ieri cand am incercat sa plec de pe loc, am primit mesajul in bord ,,VERIFICA VEHICUL

Functia START-STOP a ramas blocata pe modul DEZACTIVAT, luminile in bord nu imi mai apareau ( dar mergeau ) , semnalizarile nu mai mergeau.

E vorba de problema aceasta? https://adevarul.ro/news/eveniment/dacia-recheama-dusterul-service-probleme-cele-1800-masini-timp-remediaza-1_5ab3c662df52022f75e46bbc/index.html

Cum trebuie sa procedez?

Masina e din 2018. 

Editat de Ciprian1503
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 years later...
  • 2 years later...

Nu duceți mașina în service pentru această problemă minoră, pentru a vă face cine știe ce “resoftare” și cine știe câte alte cheltuieli inutile pe lângă, am avut și eu aceeași problemă, am căutat pe net răspunsuri și nu am găsit decât ce s-a vorbit pe acest forum, am găsit în cele din urmă rezolvarea foarte repede, nu trebuie decât să scoateți mufa start/stop care se află pe borna bateriei și să o puneți la loc, dați cheie și plecați la drum unde aveți treabă, multă baftă și succes tuturor

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...