Sari la conținut

2018 Dacia Duster Prestige 4x4 dci

Postări Recomandate

salutare 

mai jos constatari cu minus dupa 9000km la masina mea Duster fab 2018 -prestige 4x4 dci cu optionale culoare met si card 

- afisaj de bord nu functioneaza la calduri mari- nu mai baleiaza

-nivel de zgomot creste dupa 110km/h

-cv cu trepte f scurte, prima  este reductor- se poate pleca cu a doua- m-am obisnuit dupa 1500km

-motorase de la oglinzi si geamuri cam zgomotoase

-butoane de pe volan sunt neiluminate

-pe medianav nu arata consumul in litri  in pagina care arata consumul, dist etc

-volanul incepe sa vibreze  cand este reglat pe adancime - scos in pozitia maxima spre tine.

- aeratoarele mi se par un pic zgomotoase 

cu + muulte din care subliniez ce imi place cel mai mult

- suspensie confortabila,

-inclinare mica in viraj,

-caroseria se simte ca este bine rigidizata

-servo electrica

-consum 4,5 extraurban( 4,2 % am avut minima) / 5, 1 urban mers la consum in pitesti, - mers normal in oras 5,6% - autostrada 6,4 % la 130km/h

-in offroad uimitoare , nu-mi pare rau ca nu mi-am luat edc

-calitate a interiorului- f frumos lucrate rotitele la climatizare si nuca schimbatorului

-faruri automate ca nu ma asteptam

-keyless go care functioneaza f misto

-dezaburire si incalzire a habitaclului rapida

-motor cu cuplu mare 

-cu transmisia in modul auto isi schimba putin dinamica fata de 4x2 

in general se simte si se conduce ca o masina straina .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Consumul afisat in bord este mincinos. De exemplu, la fiecare plin, atunci cand consumul mediu afisat este de 4,6, realul la pompa iese de 5,7, samd..

9500 km am si eu cu ea.

Link spre post

cele doua probleme cu nefunctionarea afisajului bord la temperaturi mari si lipsa afisarii consumului in litri pe medianav se pot rezolva f usor cu o vizita la service dacia, au avut mai multi problema asta si s-a rezolvat intr-un final

Link spre post
15 hours ago, Gavryel said:

cele doua probleme cu nefunctionarea afisajului bord la temperaturi mari si lipsa afisarii consumului in litri pe medianav se pot rezolva f usor cu o vizita la service dacia, au avut mai multi problema asta si s-a rezolvat intr-un final

da , am auzit asta. 

16 hours ago, Stef13 said:

Consumul afisat in bord este mincinos. De exemplu, la fiecare plin, atunci cand consumul mediu afisat este de 4,6, realul la pompa iese de 5,7, samd..

9500 km am si eu cu ea.

nu am auzit asta la dacia insa nu te contrazic, nu am facut consumul la pompa. Chiar si asa consumul este remarcabil pt un suv cu aerodinamica slabuta, mers 4x4, si cu aproape 1400kg greutate

Link spre post

Nici eu nu consider consumul real o problema dar e bine sa fim corect informati. Daca vei avea curiozitatea sa verifici sa o faci doar prin metoda plin/plin si pe o distanta relevanta (de ex minim 500 km), nu pe 20-100 km cum fac unii, doar ca sa le iasa lor acolo niste calcule optimiste.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...