Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu vreau sa arunc cu noroi in nici un fel de marca mai ales romaneasca. Este doar o constatare trista ca urmare a experietelor neplacute pe care le-am avut de-a lungul anilor... Din partea mea nu aveti decat sa inchideti ochii si sa va prefaceti ca Dacia Duster este mai presus de orice alta masina de pe glob si ca nu situatia dumneavoastra financiara v-a determinat sa faceti aceasta achizitie ci calitatea... Nu va obositi sa-mi raspundeti. Nu ma pricep la masini si nici nu imi doresc asta. Sunt un simplu consumator care are nevoie sa ajunga din punctul A in punctul B cu minim de confort si siguranta. Nu fac din Duster un subiect de blog si cred ca sunt alte subiecte mult mai importante care ar trebui sa ne preocupe dar este doar o parere personala, corecta sau nu. O zi buna va doresc. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ne prefacem ca duster e mai sus ca alte masini, am sa dau exemplu cazul meu buget maxim 20 k euro 4x4 diesel, 

Si din tot ce am testa am ales duster nu am avut asteptari mari doar vruiam masina noua, vruiam inalta si cu 4x4 mai ales pentru zapada iarna,  si putin mers pe teren accidentat, in rest sa ma duca din A la B, o folosesc si la servici, sunt mulțumit,  consider util tot ce am pus pe masina si unghiu mort pe care multi nu il consideră, 

E ok am luato. in leasing ca sa scoata banibpe parcurs ce face km, per total o consider ok am facut test drive cu mai multe masini si duster am ales,  indiferent ce probleme vor aparea voi posta scurt si la obiect problema rezolvarea si atat consider ca  nu are rost sa ma plang, deoarece eu am ales.

Succes si drumuri multe.

Link spre post
16 hours ago, FlorinV said:

Dacia Duster este inca un produs romanesc incapabil sa atinga un nivel minimal de calitate

Cine si cand a decis asta. Tu, in baza a ce? Ce experienta si ce esantion de teste ai avut sa poti generaliza astfel?

In acest caz particular, finisajele precum si functiile auxiliare cum ar fi aerul conditionat(problema cu care ma confrunt si eu...) nu sunt bine gandite si executate.

Pot sa admit ca ai o problema la AC insa calitatea finisajelor nu are nimic de a face cu asta. E loc si de mai bine la finisaje cum se putea si mai rau iar parerile vor fi intodeauna subiective de la persoana la persoana. Eu spun ca imi satisface nevoile si pretentiile pentru banii pe care i-am dat pe Duster.

In mod normal, un autoturism decent si mai ales nou nu necesita creere de bloguri

Eu cred ca tu nu faci diferenta intre un site oficial si o comunitate de utilizatori. Acest forum nu reprezinta pozitia oficiala Dacia ci este o comunitate de posesori Duster. Fiecare are o nota mai mare sau mai putina de subiectivitate, chiar nu inteleg care e problema ta cu forumul?

Dupa ce treci peste ideile preconcepute iti recomand sa te prezinti la oricare dintre reprezentantele Dacia si sa le expui pe larg problema ta, iti vor face o programare si sunt ferm convins ca vor gasi o rezolvare la problema ta. Ai garantie daca masina este noua sau daca ai cumparat o masina care inca mai e in perioada de garantie. Succes!

Editat de Kidu
  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Cand vii si generalizezi asa "Dacia Duster este inca un produs romanesc incapabil sa atinga un nivel minimal de calitate" nu crezi ca e cam superficiala parerea ta de simplu conducator de Duster? Faptul ca invarti de covrig nu te face vreo somitate in domeniu ci doar un simplu posesor auto.

Pana acum nu am inteles daca ai facut vreo plangere la vreo reprezentata Dacia cu privire la problema ta cu AC. De ce?

Link spre post

Eu conduc Dacie de când ma știu 1310, logan 1, logan 2 și în câteva săptămâni Duster... e adevarat ca am avut și ceva probleme, dar de câte ori am fost sa reclam problema pe garanție, niciodată nu mi s-a întors spatele... deci nu trebuie sa dam cu noroi imediat ce avem o problema. Probleme de genul acesta se întâmpla și la case mai mari.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...