Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Si inca ceva... Merge doar cu cele formatate in FAT ? Sau merg si NTFS-uri ?

Buna

eu cand am vorbit cu reprezentanta ca vreau sa duc un stick cu muzica, mi-au precizat ca sa fie formatat FAT32. NTFS-ul nu este recunoscut de sistem.

Dar am mai aflat ca sistemul este livrat de catre LG. Boxele sunt cam slabute. Adica scot un sunet cam neutru. Am ascultat cu masina in stationare. Se auzea ceva bass, dar cand masina va fi in miscare din cauza zgomotului de motor si rulare se va cam pierde mult din bass. Nici inaltele nu aveau o claritate foarte buna.

Oricum vreau sa aflu marimea boxelor (in diametru si adancime ce intra in usile de Duster) si vreau sa le inlocuiesc cu alte boxe mai de calitate.

Reprezentantul a spus ca in Renault se monteaza boxe de la Bose, dar in Dacii ceva cu buget redus (nu a precizat). N-ar fi rau Bose :drool: . Pana ce se livreaza masina trebuie sa caut sa ma informez.

Ceea ce mai doresc sa aflu este marimea stick-ului acceptat / recunoscut de sistem. Eu am avut unul de 8 Gb. Dar cu putina muzica pe el. Totodata ma intereseaza numarul maxim de piese muzicale sau fisiere recunoscute de sistem.

Ex. in masina mea actuala am un JVC cu touch screen de 7". La fel nu accepta formatare NTFS, lungimea denumirii fisierelor este de 50 litere. Recunoaste 5000 de piese, 250 foldere, cu max. 999 de piese intr-un fisier, dar nu in toate fisierele (ca altfel ai ajunge la aproape 249750 piese :ahappy: )

Daca aveti informatii as fi recunoscator daca ati impartasi.

Numai bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...