Sari la conținut

Dacia Duster - versiuni tapiterie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tipurile de tapiterie pt Duster, vezi imagini atasate.

Se pot monta ulterior huse incalzire scaune (aftermarket), originale renault pt logan. Vezi pozele atasate.

Mda, de asta mi-era frica. Nu e cam complicat? Este posibil sa nu ti-o faca la fel ca atunci cand a iesit din fabrica...

Salutare.

Depinde de mesariasul care o face. Eu unul cred ca nici nu este nevoie de dat jos husa spatarului. "O mana priceputa" cred ca poate introduce aceste folii electrice sub husa fara prea mult efort si fara sa "decojasca" prea mult scaunul. :roll:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Varianta care am testat-o astazi avea tapiteria din piele...arata bine, dar parca e cam fragila...

Intrebare: este piele ecologica sau nu?

nu va mai aruncati la tapiterii din piele, e un dezastru, doar fite si imprsii, conduc frecvent un A6, transpir in spatele scaunului de mor cu AC, e oplacere. sa vezi dureri de spate

Link spre post
Varianta care am testat-o astazi avea tapiteria din piele...arata bine, dar parca e cam fragila...

Intrebare: este piele ecologica sau nu?

nu va mai aruncati la tapiterii din piele, e un dezastru, doar fite si imprsii, conduc frecvent un A6, transpir in spatele scaunului de mor cu AC, e oplacere. sa vezi dureri de spate

Salutare.

Nu esti singurul pe care il "aud" spunand astfel de lucruri despre tapiteria din piele.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...